Povezane vesti
Gradonačelnicima Leposavića i Zubinog potoka predat zahtev za smenu
Euronews 08.12.2023
Nakon što je u toku dana podnet zahtev za smenu gradonačelnika Zubinog potoka Vedata Mehmetija, zahtev za razrešenje večeras je uspešno predat i predsedniku Skupštine opštine Leposavić Ljuljzimu Hetemiju. Veselin Radović, pravnik iz Leposavića… »
Posle Zubinog Potoka, predat zahtev i za razrešenje gradonačelnika Leposavića
RTV 08.12.2023
ZUBIN POTOK - Veselin Radović, pravnik iz Leposavića, rekao je večeras Tanjugu da je uspešno predsedniku Skupštine opštine Leposavić predao zahtev za rezrešenje gradonačelnika Leposavića Ljuljzima Hetemija. Veselin Radović je, kako je naglasio… »
Posle Zubinog Potoka, predat zahtev i za razrešenje gradonačelnika Leposavića
RTS 08.12.2023
U Zubinom Potoku danas je podnet zahtev za smenu gradonačelnika, a predsednik SO u Zubinom Potoku Vedat Mehmeti izjavio je da je zahtev podnet elektronski, putem mejla. Predat zahtev i za razrešenje gradonačelnika Leposavića. Vedat Memeti je za Kossev… »
Vesti dana »
Oglasio se ministar Dačić: Pronađeno dete zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem "Pronađi me": Evo gde se trenutno nalazi (video)
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Dečko Sindi Models uhapšen zbog pranja novca, a ona godinama ne nastupa i ne radi nigde - pričala da ovako zarađuje: "Stefan mora da radi, a ja sam zaslužila da idem u penziju"
Blic pre 51 minutajoš 3 povezane
Pronađen dečak (11) za kojim je tragala Srbija: Majka potvrdila vesti (video)
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 8 satijoš 1 povezana