Повезане вести

"Вече пре су се тукли у сепареу клуба": Пријатељ Ксеније Пајчин открио шта је певачица радила дан пре трагедије: "Вукао у је…

"Вече пре су се тукли у сепареу клуба": Пријатељ Ксеније Пајчин открио шта је певачица радила дан пре трагедије: "Вукао у је…

Блиц 08.12.2023
Покојна певачица Ксенија Пајчин убијена је 16. марта 2010. године. Њу је усмртио тадашњи емотивни партнер, Филип Кписода, који је потом пресудио и себи, а њен пријатељ говорио је о детаљима из певачициног живота недуго пре… »
Шта се десило ноћ пре убиства Ксеније Пајчин?! Жестоки момак открио детаље - Вукао ју је, потукли су се у сепареу!

Шта се десило ноћ пре убиства Ксеније Пајчин?! Жестоки момак открио детаље - Вукао ју је, потукли су се у сепареу!

Мондо 08.12.2023
Жестоки момак с београдског асфалта који је харао деведесетих, Небојша Тубић Жабац испричао је шта се десило ноћ пре убиства Ксеније Пајчин. Жестоки момак с београдског асфалта који је харао деведесетих, Небојша Тубић Жабац… »
Опасни момак испричао шта је пајчинова радила ноћ пре убиства "Гоца и ја седимо у клубу, она долази са Филипом и љуби ме"

Опасни момак испричао шта је пајчинова радила ноћ пре убиства "Гоца и ја седимо у клубу, она долази са Филипом и љуби ме"

Курир 08.12.2023
Небојша Тубић Жабац, бивши партнер Гоце Божиновске, који се дружио са Ксенијом, својевремено је испричао како је изгледало вече пре кобне смрти. Ксенија Пајчин преминула је 16. марта 2010. године након бурне свађе са тадашњим… »

Вести дана »