Povezane vesti
Aco Pejović posle prijinog koncerta završio u bolnici! Otkrio detalje agonije, a evo zašto nije uzeo Slađin bakšiš od 500 evra!…
Kurir 09.12.2023
Folk zvezda Aco Pejović progovorio je o koncertu Aleksandre Prijović, planovima za sledeću godinu, ali i o famoznom bakšišu koji nije uzeo na veselju Đanija i Slađe. I sama Aleksandra je tokom Pejovićevog gostovanja u Zagrebu otkrila da se osećao baš… »
Završio u bolnici posle prijinog koncerta! Pejović hteo da ispoštuje kumu, pa ga stiglo "Hteli su da me ostave da ležim"
Mondo 09.12.2023
Aco Pejović je na prvom koncertu Aleksandre Prijović nastupao bolestan, a sada je otkrio šta se dešavalo posle. Aco Pejović je na prvom koncertu Aleksandre Prijović nastupao bolestan, a sada je otkrio šta se dešavalo posle. Aco Pejović bio je gost na… »
Vesti dana »
Zejni nisu dozvolili da uđe na prajd, evo šta je razlog: Trebalo da nastupi za 5 minuta, usledilo neočekivano
Telegraf pre 17 minutajoš 38 povezanih
Zelenski se oglasio posle Putinove odluke: "Nećemo udarati na Moskvu do ponedeljka"
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 4 satijoš 30 povezanih