Povezane vesti
Teodosić: Sledeća tri meča u Beogradu za povratak u igru (video)
Sportski žurnal 09.12.2023
Iskusni plejmejker ističe da je potrebna jedna pobeda na strani za promenu na bolje. Miloš Teodosić je posle duela sa Baskonijom rekao: - Mislim da smo igrali u jednom dužem periodu igrali dobro, bili smo bolji u odbrani. Primili dosta poena u drugom… »
Teodosić: "Da pobedimo sve tri utakmice u Beogradu"
Sportske.net 09.12.2023
Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić posle poraza od Baskonije u Vitoriji istakao je da njegovom timu nedostajalo i malo sreće. "Igrali smo bolju odbranu, zalagali smo se više. Opet smo primili dosta poena u prvom poluvremenu, uspeli smo da se… »
Miloš Teodosić posle poraza od Baskonije: Promašili smo previše zicera, neka nervoza je ušla u nas (VIDEO)
Danas 09.12.2023
Posle utakmici u Vitoriji, u kojoj je Crvena zvezda izgubila od Baskonije rezultatom 87:85, Miloš Teodosić je rekao da crveno-beli nisu imali sreće. – Imali smo puno zicera i otvorenih šuteva koje smo promašivali, naročito u prvom poluvremenu. Sad… »
Vesti dana »
Vučić: Procenio sam da danas mogu da odem iz zemlje, opozicija samu sebe upropastila
N1 Info pre 12 minutajoš 33 povezane
Milivojević: Nema potrebe da šetamo, znaju se adrese gde sede najodgovorniji
N1 Info pre 5 satijoš 23 povezane
Vučić: "Imam brigu za EXPO posle nesreće u Novom Sadu, kako sada reći nekome da potpiše nešto"
Blic pre 1 satjoš 23 povezane