Повезане вести

Кирјос не игра на Аустралијан опену

Данас 09.12.2023
Аустралијски тенисер Ник Кирјос објавио је данас да неће учествовати на Аустралијан опену пошто се и даље бори да пронађе праву форму после дугог одсуства због повреде. Кирјос је прошлог месеца изјавио да ће „звезде морати да се… »

Спортске.нет 09.12.2023
Аустралијски тенисер Ник Кирјос неће наступити у домовини почетком године. Он је у петак објавио да ће другу годину заредом прескочити Аустралијан опен. Кирјос је пве године због повреде одиграо само један меч, онај у Штутгарту… »
Ник Кирјос објавио лоше вести: Аустралијанац саопштио оно што нико није желео да чује

Ник Кирјос објавио лоше вести: Аустралијанац саопштио оно што нико није желео да чује

Вечерње новости 09.12.2023
АУСТРАЛИЈСКИ тенисер Ник Кирјос потврдио је лоше вести, а нема сумње да тениски фанови овако нешто нису желели да чују. ФОТО: Тањуг/АП Ник Кирјос неће наступати на Аустралијан опену. Биће то други пут у низу да пријатељ Новака… »
Кирјос прескаче АО: Треба ми још времена

Кирјос прескаче АО: Треба ми још времена

Спорт клуб 09.12.2023
Аустралијски тенисер Ник Кирјос саопштио је да неће моћи да игра на Аустралијан опену, првом гренд слем турниру у сезони. Кирјос је недавно отворио налог на платформи Онли Фанс, и управо је путем ње саопштио вест. „Иза мене је… »

Вести дана »