Povezane vesti
Škola u Batajnici dobila lift! Pored najsavremenijih učionica đaci dobili i posebnu distributivnu kuhinju sa trpezarijom
Kurir 09.12.2023
OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici rekonstruisana je pred sam početak ovogodišnje školske godine. Škola je dobila svetle i moderne učionice. Đacima su sada na raspolaganju 30 najsavremenijih učionica opšte i kabinetske nastave, za… »
Učenici i roditelji oduševljeni novim izgledom škole! Jedna stvar posebno je oduševila sve!
Mondo 09.12.2023
OŠ „Svetislav Golubović Mitraljeta” u Batajnici rekonstruisana je pred sam početak ovogodišnje školske godine. Škola je dobila svetle i moderne učionice. OŠ „Svetislav Golubović Mitraljeta” u Batajnici rekonstruisana je pred sam početak… »
Vesti dana »
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 22 minutajoš 45 povezanih
Gradsko veće saglasno sa odlukom o utvrđivanju prosečne cene poreza na imovinu. U zavisnosti od vrste nepokretnosti povećanje oko 10% za sve tri zone
Plus online pre 58 minutajoš 26 povezanih
Novi napad Rusije dronovima na Kijev, ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice iz Ukrajine
Danas pre 52 minutajoš 20 povezanih
Izabrana nova Evropska Komisija: Ključne funkcije za Srbiju preuzimaju Kaja Kalas i Marta Kos
Kurir pre 22 minutajoš 19 povezanih