Повезане вести
Тинејџер осуђен због масовног убиства: Отац му купио пиштољ за Божић
Н1 Инфо 09.12.2023
Ученик средње школе који је крајем 2021. убио четворо ученика у тој школи, недалеко од Детроита у Мичигену, осуђен је на доживотну казну затвора без права на помиловање, јавио је Глас Америке (ВОА). Итан Крамбли, који је имао… »
Тинејџер у САД осуђен на доживотну казну затвора због масовног убиства у школи
Нови магазин 09.12.2023
Ученик средње школе који је крајем 2021. убио четворо ученика у тој школи, недалеко од Детроита у Мичигену, осуђен је на доживотну казну затвора без права на помиловање, јавио је Глас Америке (ВОА). Итан Крамбли, који је имао… »
Тинејџер из Мичигена осуђен на доживотну због масовних убистава у школи
Вести онлине 09.12.2023
Тинејџер из Мичигена Итан Крамбли осуђен је на доживотну казну затвора јер је убио четири ученика и ранио шест ученика и професора у средњој школи у Оксфорду 2021. године. Судија Кваме Роу одбио је молбе адвоката одбране Полет… »
Тинејџеру из Мичигена доживотна казна затвора због масовног убиства у школи
Слободна Европа 09.12.2023
Тинејџер који је прије две године убио четворо ученика у својој средњој школи, близу Детроита у Мичигену, осуђен је на доживотну казну затвора без права на помиловање. Итан Крамбли, који је имао 15 година када је 30. новембра… »
Тинејџер из Мичигена осуђен на доживотну казну затвора због масовног убистава у школи
Еуроневс 09.12.2023
Тинејџер из Мичигена Итан Крамбли осуђен је на доживотну казну затвора јер је убио четири ученика и ранио шест ученика и професора у средњој школи у Оксфорду 2021. године. Судија Кваме Роу одбио је молбе адвоката одбране Полет… »
Доживотна казна затвора за малолетног убицу: Тинејџер у школи у МИчигену усмртио 4 ученика, повредио 7 особа
Телеграф 09.12.2023
"Моје акције биле су оно што сам изабрао. Нисам могао да се зауставим. Ја сам стварно лоша особа. Урадио сам страшне ствари", рекао је пре изрицања пресуде Крамбли, који је у време напада имао 15 година. Тинејџер из Мичигена… »
Вести дана »

Нато пресрео руске авионе: Алијанса реаговала на упад руских летелица у Естонију: "Непромишљено понашање Русије"
Блиц пре 50 минутајош 35 повезаних

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Н1 Инфо пре 4 сатијош 8 повезаних

Седница Скупштине града Београда – Бранко Коцкица дао оставку, усвојени ребаланси програма пословања више јавних предузећа (ФОТО)
Данас пре 3 сатајош 46 повезаних