Povezane vesti

Oglasio se nakon priča da je u vezi sa Vanjom Aleksić: Bivši dečko Mione Jovanović progovorio: "Slobodan sam, nastavio sam…

Oglasio se nakon priča da je u vezi sa Vanjom Aleksić: Bivši dečko Mione Jovanović progovorio: "Slobodan sam, nastavio sam…

Blic 09.12.2023
Pevačica Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ozvaničili su svoju vezi u "Eliti". Tim povodom, za domaće medije, oglasio se Stanislav i tom prilikom je otkrio svoje mišljenje o celokupnoj situaciji, a onda je progovorio o navodima da je u vezi sa Vanjom… »
"Bio sam na korak do bolnice, umalo da naudim sebi..." Ša otkrio nepoznate detalje iz braka sa Vanjom, o ovome je do sada ćutao…

"Bio sam na korak do bolnice, umalo da naudim sebi..." Ša otkrio nepoznate detalje iz braka sa Vanjom, o ovome je do sada ćutao…

Blic 09.12.2023
Reper Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović više ne mogu da obuzdaju svoje emocije, pa su se pre nekoliko noći prepustili poljupcima. Od tada se njih dvoje ne razdvajaju, a Nenad je sada pričao o braku sa Vanjom i tom prilikom je otkrio do sada nepoznate… »

Vesti dana »

Karan novi predsednik Srpske

Karan novi predsednik Srpske

Vesti online pre 34 minutajoš 16 povezanih
Sijetl Sihoksi osvojili 60. Superbol

Sijetl Sihoksi osvojili 60. Superbol

Danas pre 39 minutajoš 20 povezanih
Naslovne strane za ponedeljak, 9. februar 2026. godine

Naslovne strane za ponedeljak, 9. februar 2026. godine

Beta pre 24 minutajoš 12 povezanih