Povezane vesti

Partizan ostavio Đurovića u čudu: ''Ja ovo ne mogu da objasnim!''

Partizan ostavio Đurovića u čudu: ''Ja ovo ne mogu da objasnim!''

Sportske.net 09.12.2023
Vlade Đurović uvek ima zanimljive komentare, a tako je i ovoga puta kada je na TV Arena sport analizirao pobedu Partizana nad Armanijem u 13. kolu Evrolige. Crno-beli su u ovom meču napravili impresivni preokret, gubili su sa 15 poena razlike u trećoj… »
Neverovatan podatak: Evo kako su Zvezda i Partizan prošle godine stajali na tabeli posle 13. kola el

Neverovatan podatak: Evo kako su Zvezda i Partizan prošle godine stajali na tabeli posle 13. kola el

Telegraf 09.12.2023
Identične brojke, samo zamenjene uloge. Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u različitom raspoloženju dočekali su kraj duplog kola Evrolige, pošto su prvi doživeli dva poraza, a drugi dve pobede! Crveno-beli su u Španiji poraženi od Valensije i… »
Partizane, nije ovo dovoljno - mora "brejk"! Đurovića šokirali crno-beli: Nije mi jasno, pa to nije lako ni s Mornarom!

Partizane, nije ovo dovoljno - mora "brejk"! Đurovića šokirali crno-beli: Nije mi jasno, pa to nije lako ni s Mornarom!

Mondo 09.12.2023
Vlade Đurović analizirao pobede Partizana u duplom kolu Evrolige. Vlade Đurović analizirao pobede Partizana u duplom kolu Evrolige. Partizan je u duplom kolu Evrolige uspeo da upiše dve pobede i da značajno popravi svoj učinak na tabeli. Prvo su… »

Vesti dana »