Повезане вести

Мислио је да га варам са кумом! Скандалозно признање уживо - српска инфлуенсерка открила све, показала и извештај!

Мислио је да га варам са кумом! Скандалозно признање уживо - српска инфлуенсерка открила све, показала и извештај!

Мондо 09.12.2023
Вања Алексић, супруга Ненада Алексића Ша који се у Задрузи зближио с једном од учесница, решила да проговори о разлозима због којих га је оставила. Вања Алексић, супруга Ненада Алексића Ша који се у Задрузи зближио с једном од… »
Због њега сам побацила, он је крив за све! Жена Ненада Алексића Ша изнела страшне ствари у јавност, споменула аферу са кумом!…

Због њега сам побацила, он је крив за све! Жена Ненада Алексића Ша изнела страшне ствари у јавност, споменула аферу са кумом!…

Ало 09.12.2023
Вања је, након што је Ненад имао емотивну исповест у Елити, одлучила да изнесе своју страну приче. Још увек законита супруга репера Ненада Алексића Ша, Вања Алексић, решила је да отвори душу и проговорила о стварима које су се… »
"Доживела сам клиничку смрт кад сам изгубила бебу": Вања показала извештај од лекара, открила мрачну страну Ша: "Због њега…

"Доживела сам клиничку смрт кад сам изгубила бебу": Вања показала извештај од лекара, открила мрачну страну Ша: "Због њега…

Блиц 09.12.2023
Бивша партнерка Ненада Алексића Ша, Вања Игњатовић у лајву на Тиктоку проговорила је о односу са репером и показала докторску документацију спонтаног побачаја. И док Ша прича своју причу у јавности, она је решила да отвори душу… »

Вести дана »