Povezane vesti
Mislio je da ga varam sa kumom! Skandalozno priznanje uživo - srpska influenserka otkrila sve, pokazala i izveštaj!
Mondo 09.12.2023
Vanja Aleksić, supruga Nenada Aleksića Ša koji se u Zadruzi zbližio s jednom od učesnica, rešila da progovori o razlozima zbog kojih ga je ostavila. Vanja Aleksić, supruga Nenada Aleksića Ša koji se u Zadruzi zbližio s jednom od učesnica, rešila da… »
Zbog njega sam pobacila, on je kriv za sve! Žena Nenada Aleksića Ša iznela strašne stvari u javnost, spomenula aferu sa kumom!…
Alo 09.12.2023
Vanja je, nakon što je Nenad imao emotivnu ispovest u Eliti, odlučila da iznese svoju stranu priče. Još uvek zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić, rešila je da otvori dušu i progovorila o stvarima koje su se desile pre, ali i nakon… »
"Doživela sam kliničku smrt kad sam izgubila bebu": Vanja pokazala izveštaj od lekara, otkrila mračnu stranu Ša: "Zbog njega…
Blic 09.12.2023
Bivša partnerka Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović u lajvu na Tiktoku progovorila je o odnosu sa reperom i pokazala doktorsku dokumentaciju spontanog pobačaja. I dok Ša priča svoju priču u javnosti, ona je rešila da otvori dušu o svemu. "Tokom noći… »
Vesti dana »

Dodikov advokat Sudu BiH podneo zahtev da njegov klijent zatvorsku kaznu otkupi novčanom
Beta pre 9 minutajoš 55 povezanih

Uhapšen mladić iz okoline Žablja osumnjičen za nelegalnu trgovinu narkoticima
RTV pre 18 minutajoš 32 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 8 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane