Povezane vesti
IZBORI: "Nećemo dozvoliti parcelizaciju Kneževog arsenala" - Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 -…
InfoKG 09.12.2023
"Ono što Kragujevac razlikuje od ostalih evropskih gradova je kompleks Kneževog arsenala", smatraju okupljeni na izbornoj listi "Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija" i naglašavaju da "neće dozvoliti se… »
Boris Kovačević Šuma: Nećemo dozvoliti parcelizaciju Kneževog arsenala!
Glas Šumadije 09.12.2023
Boris Kovačević Šuma, nosilac liste pod rednim brojem 9 – Moj svet Kragujevac, podvukao je da je Kragujevac danas grad sa brojnim komunalnim problemima, ali da svakako nikom u Šumadijskom bloku 21 nije cilj fotelja rukovodioca u nekom javno-komunalnom… »
Vesti dana »
Belorusija i SAD poboljšavaju odnose: Lukašenko oslobodio nobelovca i opozicionarku, Vašington ublažio sankcije
Nedeljnik pre 2 satajoš 29 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kijev trvdi da su u Pokrovsku povratili kontrolu nad 16 km; Zaharova: Odgovor Rusije na zamrzavanje sredstava biće trenutan
RTV pre 54 minutajoš 31 povezana
Jovanović: Da zaustavimo Zvezdin kontranapad i ofanzivni skok
Sport klub pre 4 minutajoš 38 povezanih
Junak pobede Partizana u derbiju o Ocokoljiću: „Nije vikao na nas otkad je preuzeo tim“
Danas pre 2 satajoš 130 povezanih
4 člana Saveta REM uputila pismo javnosti: Podnose ostavke ako skupštinski odbor ne ponovi glasanje o kandidatima manjina
Nedeljnik pre 4 satijoš 21 povezana