Povezane vesti
IZBORI: "Nećemo dozvoliti parcelizaciju Kneževog arsenala" - Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 -…
InfoKG 09.12.2023
"Ono što Kragujevac razlikuje od ostalih evropskih gradova je kompleks Kneževog arsenala", smatraju okupljeni na izbornoj listi "Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija" i naglašavaju da "neće dozvoliti se… »
Boris Kovačević Šuma: Nećemo dozvoliti parcelizaciju Kneževog arsenala!
Glas Šumadije 09.12.2023
Boris Kovačević Šuma, nosilac liste pod rednim brojem 9 – Moj svet Kragujevac, podvukao je da je Kragujevac danas grad sa brojnim komunalnim problemima, ali da svakako nikom u Šumadijskom bloku 21 nije cilj fotelja rukovodioca u nekom javno-komunalnom… »
Vesti dana »
Ovo je policajka koja je poginula: Stravična nesreća potresla Sjenicu, stradala sa sinom i ćerkom
Kurir pre 3 satajoš 12 povezanih
Studenti iz Šapca pozvali sutra na protest podrške pritvorenim poljoprivrednicima
Nova pre 3 satajoš 2 povezane
Građani evakuisani iz Izraela stigli u Beograd: Avion Er Srbije sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
"Voditi Javni servis je nešto što zahteva mnogo veću odgovornost", oglasila se nova direktorka RTS Manja Grčić: "Na čelu kuće treba da bude menadžer"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za sredu, 4. mart: Danas sunčano prepodne, potom naoblačenje sa kišom
Beta pre 3 satajoš 2 povezane