Povezane vesti
IZBORI: "Nećemo dozvoliti parcelizaciju Kneževog arsenala" - Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 -…
InfoKG 09.12.2023
"Ono što Kragujevac razlikuje od ostalih evropskih gradova je kompleks Kneževog arsenala", smatraju okupljeni na izbornoj listi "Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija" i naglašavaju da "neće dozvoliti se… »
Boris Kovačević Šuma: Nećemo dozvoliti parcelizaciju Kneževog arsenala!
Glas Šumadije 09.12.2023
Boris Kovačević Šuma, nosilac liste pod rednim brojem 9 – Moj svet Kragujevac, podvukao je da je Kragujevac danas grad sa brojnim komunalnim problemima, ali da svakako nikom u Šumadijskom bloku 21 nije cilj fotelja rukovodioca u nekom javno-komunalnom… »
Vesti dana »
Kristijano Ronaldo otvorio dušu posle nestvarnog trijumfa protiv Hrvatske! Govorio o Luki Modriću, Diogu Žoti, ali i kraju karijere: Glava mi više nije usijana!
Kurir pre 21 minutajoš 22 povezane
Ivana Knol isprozivala sudiju posle poraza Hrvatske od Portugala: "Odradio si tako s**nje posao"
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Pomak u pregovorima Vašingtona i Teherana; Iran se sprema za sahranu Alija Hamneija
RTV pre 46 minutajoš 1 povezana
Na današnji dan, 3. jul: Jugoslovenski košarkaši postali evropski šampioni, umro Džim Morison...
N1 Info pre 56 minutajoš 2 povezane