Повезане вести

Дачић: Београд не може да буде против Србије

Вести онлине 09.12.2023
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић рекао је данас да Београд не може да буде против Србије и оценио да је кључ политичке стабилности заједничка победа са Српском напредном странком (СНС) у главном граду… »
Дачић: Договорио сам се са Вучићем да и после избора наставимо коалицију, опозиција нема шансе

Дачић: Договорио сам се са Вучићем да и после избора наставимо коалицију, опозиција нема шансе

Еуроневс 09.12.2023
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић поручио је данас како је за Србију најбоље да он буде премијер, а Алексанадар Вучић председник и да је "нема чуда које може да се деси" да би опозиција победила на… »

Телеграф 09.12.2023
Оценио да је кључ политичке стабилности заједничка победа са Српском напредном странком (СНС) у главном граду. Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић рекао је данас да Београд не може да буде против Србије и… »
Ивица Дачић договорио коалицију са Вучићем: „За опозицију нема наде јер води антисрпску политику“

Ивица Дачић договорио коалицију са Вучићем: „За опозицију нема наде јер води антисрпску политику“

Данас 09.12.2023
Ивица Дачић рекао је данас на скупу београдских социјалиста у Сава центру да се управо јутрос чуо и договорио са Александром Вучићем да после избора и даље чине коалицију у Народној скупштини, али и у граду Београду, тако да… »
Лидер СПС: Најбоља опција за Србију је Вучић председник, Дачић премијер

Лидер СПС: Најбоља опција за Србију је Вучић председник, Дачић премијер

Еуроневс 09.12.2023
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић рекао је на предизборном скупу у Лазаревцу да су ретке партије које трају 33 године, а још ређе оне које као СПС све време шаљу исте поруке о кључним идејама. Он је… »
Дачић: Најбоље за Србију - ја премијер, Вучић председник, пуна подршка СНС

Дачић: Најбоље за Србију - ја премијер, Вучић председник, пуна подршка СНС

Нови магазин 09.12.2023
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић поручио је да је за Србију најбоља опцијиа - Алексанадар Вучић председник а он премијер јер је у тешким временима неопходно јако државно руководство које води политику у… »

Вести дана »