Povezane vesti
Mitrović: Tasić me napada iz ličnih interesa, bio sam mu dobar kad sam ga zapošljavao
Bujanovačke 09.12.2023
Bujanovac, 9. decembar 2023. Na optužbe predsednika Mesne zajednice Božinjevac Dalibora Tasića šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović odgovara da su Božinjevčani dobili baš ono što su tražili – igralište. Tvrdi da ga Tasić sada napada isključivo iz… »
Pobuna predsednika MZ Božinjevac iz redova SNS: Tasić se izvinjava meštanima što ih je pozivao da glasaju za Mitrovića
Bujanovačke 09.12.2023
Bujanovac, 9. decembar 2023. Predsednik Mesne zajednice Božinjevac naprednjak Dalibor Tasić kaže da njegov partijski šef Nenad Mitrović, predsednik Opštinskog odbora SNS, za pet godina nije uradio ništa za ovo selo i izvinio se meštanima što ih je… »
Vesti dana »

Početak leta na severnoj hemisferi i vremenska prognoza za Srbiju
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 26 povezanih

Početak letnje turističke sezone donosi pojačan saobraćaj i duža zadržavanja na graničnim prelazima
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 16 povezanih

(Video) Žestok okršaj iranskog i izraelskog ambasadora: Haos u Savetu bezbednosti UN: "Vi niste žrtva, vi ste vuk prerušen u diplomatu"
Blic pre 25 minutajoš 22 povezane

Veliki požari na hrvatskom primorju, sumnja se da su podmetnuti
BBC News pre 5 minutajoš 25 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih