Povezane vesti
Svi igraju ovu evroligu, osim mene! Dosta mu Evrokupa, Zvezde i Partizana: "Možda nešto ne znam!?"
Mondo 09.12.2023
Amerikanac koga navijači "večitih" odlično znaju digao glas i otvoreno rekao šta misli. Amerikanac koga navijači "večitih" odlično znaju digao glas i otvoreno rekao šta misli. Plejmejker Cedevita Olimpije Džastin Kobs (32), dugogodišnja zvezda ABA lige… »
Amerikanac iz ABA lige poručuje: "Najbolji sam košarkaš koji nikada nije igrao Evroligu"
Telegraf 09.12.2023
Da li se slažete sa njegovim mišljenjem? Američki košarkaš Džastin Kobs, član Cedevita Olimpije, dao je jednu zanimljivu izjavu putem društvenih mreža vezanu za Evroligu! Naime, Kobs smatra da je trenutno najbolji igrač koji nikada nije igrao elitno… »
Vesti dana »
"Probudili su me majka i brat, izgorećemo!" Tanasijević očajan zbog požara: "Približio se kući"
Telegraf pre 1 danjoš 74 povezane
Zelenski objavio zajedničku fotografiju sa Vučićem: "Počeli bilateralni razgovori u Srbiji"
Euronews pre 3 satajoš 81 povezana
Puca jedinstvo EU: Španija uvodi granične kontrole prema Italiji, zaoštrava spor oko migrantske krize
Telegraf pre 1 danjoš 27 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 5 satijoš 52 povezane
Direktor Telekoma Vladimir Lučić proglašen personom non grata na Kosovu: "Boriću se svim pravnim sredstvima"
Radio 021 pre 1 danjoš 21 povezana