Povezane vesti
Svi igraju ovu evroligu, osim mene! Dosta mu Evrokupa, Zvezde i Partizana: "Možda nešto ne znam!?"
Mondo 09.12.2023
Amerikanac koga navijači "večitih" odlično znaju digao glas i otvoreno rekao šta misli. Amerikanac koga navijači "večitih" odlično znaju digao glas i otvoreno rekao šta misli. Plejmejker Cedevita Olimpije Džastin Kobs (32), dugogodišnja zvezda ABA lige… »
Amerikanac iz ABA lige poručuje: "Najbolji sam košarkaš koji nikada nije igrao Evroligu"
Telegraf 09.12.2023
Da li se slažete sa njegovim mišljenjem? Američki košarkaš Džastin Kobs, član Cedevita Olimpije, dao je jednu zanimljivu izjavu putem društvenih mreža vezanu za Evroligu! Naime, Kobs smatra da je trenutno najbolji igrač koji nikada nije igrao elitno… »
Vesti dana »

BLOG Tuča, dimna bomba i biber sprej: Opozicija je danas u Zaječaru branila Skupštinu od privatog obezbeđenja i vlasti koja gazi sve zakone
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih

Nemačke vlasti: Trampova izjava o Ukrajini podstiče nadu u pritisak na Rusiju
NIN pre 20 minutajoš 28 povezanih

Ukrajina napala jednu od najvećih ruskih rafinerija, ruski noćni napadi ostavili Harkov u mraku
Danas pre 1 satjoš 66 povezanih

Napadnuti brodovi koji prevoze humanitarnu pomoć za Gazu; Italija osudila napad na flotilu, šalje mornaricu u pomoć
RTV pre 3 satajoš 6 povezanih

Kiša u četvrtak očekuje ove delove Srbije: Otkrivamo kada stiže zahlađenje, uz olujne udare košave
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih