Povezane vesti
„Ja sam potpisao samo ProGlas“: Pozorišni reditelj se našao na spisku onih koji podržavaju SNS
Novi magazin 09.12.2023
Među više od 2.000 ličnosti koje su podržale listu Srpske napredne stranke našlo se i ime pozorišnog reditelja Darijana Mihajlovića. On, međutim, tvrdi da je "ProGlas" jedino što je potpisao. Pozorišni reditelj i profesor na Fakultetu dramskih… »
„Ja sam potpisao samo ProGlas“: Pozorišni reditelj se našao na spisku onih koji podržavaju SNS
N1 Info 09.12.2023
Među više od 2.000 ličnosti koje su podržale listu Srpske napredne stranke našlo se i ime pozorišnog reditelja Darijana Mihajlovića. On, međutim, tvrdi da je "ProGlas" jedino što je potpisao. Pozorišni reditelj i profesor na Fakultetu dramskih… »
Ime poznatog reditelja Darijana Mihajlovića pojavilo se među potpisnicima SNS liste. On tvrdi da je potpisao samo ProGlas
Nova 09.12.2023
Među onima koji su dali svoj potpis listi SNS na predstojećim izborima u Srbiji našao se i poznati pozorišni reditelj Darijan Mihajlović. Ipak, on tvrdi da se to nije desilo njegovom voljom, te da svojim potpisom stoji samo iza inicijative ProGlas… »
Poznati reditelj potpisao ProGlas, ali mu se ime bez odobrenja našlo i na listi za SNS
Moj Novi Sad 09.12.2023
Među onima koji su dali svoj potpis listi SNS na predstojećim izborima u Srbiji našao se i poznati pozorišni reditelj Darijan Mihajlović. Ipak, on tvrdi da se to nije desilo njegovom voljom, te da svojim potpisom stoji samo iza inicijative ProGlas… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana