Povezane vesti

Milena radulović svojom hrabrošću pomogla žrtvama instrukora jahanja: "Tada sam pomislila da možemo i mi da pobedimo strah"…

Milena radulović svojom hrabrošću pomogla žrtvama instrukora jahanja: "Tada sam pomislila da možemo i mi da pobedimo strah"…

Kurir 09.12.2023
Instruktoru jahanja M.Đ. koji se tereti da je silovao i zlostavljao polaznice svoje škole juče je u Višem sudu u Beogradu nastavljenoi suđenje, a svedočile su dve oštećene devojke. Jedna od njih je opisala jezive detalje i objasnila da se odlučila da… »
"Govorila sam mu da ne radi to": Druga žrtva instruktora jahanja opisala strašne scene: "Pokušao je da me siluje, zaustavilo…

"Govorila sam mu da ne radi to": Druga žrtva instruktora jahanja opisala strašne scene: "Pokušao je da me siluje, zaustavilo…

Blic 09.12.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljano suđenje Milošu Đukiću, instruktoru jahanja. Polaznice njegove škole optužile su ga za silovanje i seksualno zlostavljanje. Druga oštećena devojka A. V. koja je danas svedočila izjavila je da je Miloš Đukić bio… »

Vesti dana »

Sudar vozova u Danskoj, četvoro teško povređenih

Sudar vozova u Danskoj, četvoro teško povređenih

Vreme pre 13 minutajoš 22 povezane
Eron Gordon neizvestan za meč protiv Minesote

Eron Gordon neizvestan za meč protiv Minesote

RTS pre 13 minutajoš 39 povezanih
Služen pomen stradalim radnicima RTS u NATO bombardovanju

Služen pomen stradalim radnicima RTS u NATO bombardovanju

Serbian News Media pre 38 minutajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. april. Sunčano i toplije

Vremenska prognoza za četvrtak, 23. april. Sunčano i toplije