Povezane vesti
Lekari su mu rekli da ima grip i poslali ga kući, a onda je usledilo šok otkriće! Zbog opasne bolesti završio je na operaciji…
Blic 09.12.2023
Simptomi raznih bolesti umeju da nas zavaraju ali čim ih prepoznamo trebalo bi da se javimo lekaru. Devan Hopkins (24) je u oktobru prošle godine počeo čudno da se oseća, pa je posetio svog lekara koji mu je rekao da su to simptomi gripa. Ipak, "grip"… »
"Rekli su mi da je zimski grip, pa sam završio u komi": Lekari nisu prepoznali prave simptome
Telegraf 09.12.2023
I pored brojnih analiza, oni nisu uspevali da otkriju uzrok lošeg zdravlja. Simptomi raznih bolesti umeju da nas zavaraju ali čim ih prepoznamo trebalo bi da se javimo lekaru. Devan Hopkins (24) je u oktobru prošle godine počeo čudno da se oseća, pa je… »
Vesti dana »
„Možete da me povučete za taj Generalštab“: Selaković usred Skupštine
Danas pre 11 minutajoš 20 povezanih
Sneg ne prestaje da pada u ovom delu Srbije, a u četvrtak stiže nova opasnost: Hitno upozorenje RHMZ: U jednom delu zemlje pašće i do 50 litara kiše
Blic pre 4 satijoš 25 povezanih
Studentima Medicinskog u Novom Sadu odbijena lista za studentski parlament: Sutra sastanak sa dekanom
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih
Do Vidovdana završetak auto-puta do Kraljeva. Vučić: „Gradimo Srbiju i u najtežim vremenima“
Dnevnik pre 36 minutajoš 18 povezanih
Iran poziva na "punu pripravnost" zbog mogućeg novog napada SAD i Izraela; IEA: Sukob stvara "najveću energetsku krizu u istoriji"
Insajder pre 2 satajoš 21 povezana