Povezane vesti
Džudisti OJK Beograda osvojili Ligu šampiona, Zvezdi bronza
Politika 09.12.2023
Džudisti OJK Beograda osvojili su titulu prvaka Evrope, pošto su večeras u finalu završnog turnira Lige šampiona u Beogradu savladali grčki Aris rezultatom 3:0. OJK Beograd je do senzacionalnog rezultata došao nakon što je prethodno u polufinalu… »
Tomić: Strpljiv i uporan rad se isplatio; Vujko: Beograd džudo centar sveta
Sportski žurnal 09.12.2023
ODžK Beograd osvojio je Ligu šampiona. - Došli smo ovde kao totalni autsajderi, krenuli smo od pretkola, imali smo motiv i ostvarili fantastičan rezultat -rekao je trener ODžK Beograd Nemanja Tomić nakon senzacionalnog osvajanja Lige šampiona u… »
Evropa se klanja Srbiji! DŽudisti OJK Beograd osvojili Ligu šampiona, a bronza - Zvezdi
Večernje novosti 09.12.2023
Džudisti OJK Beograda osvojili su titulu prvaka Evrope, pošto su večeras u finalu završnog turnira Lige šampiona u Beogradu savladali grčki Aris rezultatom 3:0. FOTO: Tanjug OJK Beograd je do senzacionalnog rezultata došao nakon što je prethodno u… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih

U Parizu se sastaje ‘Koalicija voljnih’ o miru i sigurnosti u Ukrajini
Al Jazeera pre 43 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih