Povezane vesti
Lalatović se okreće Zvezdi: ''Razumem ja stanje u srpskom fudbalu, ali neću mnogo da pričam''
Sportske.net 09.12.2023
Spartak je večeras prvi put poražen pod vođstvom trenera Nenada Lalatovića, a posle dve uzastopne pobede. Subotičani su večeras poraženi od Železničara u Pančevu sa 2:1, a u prvoj izjavi posle meča, Lalatović se nakratko dotakao i ''stanja u… »
Neću mnogo da pričam, tek sam se vratio! Lalatović digao glas zbog sudije: Razumem ja srpski fudbal...
Mondo 09.12.2023
Nenad Lalatović nezadovoljan što je meč bio produžen za samo tri minuta. Nenad Lalatović nezadovoljan što je meč bio produžen za samo tri minuta. Nenad Lalatović uspeo je da za kratko vreme "preporodi" Spartak i da u prve dve utakmice na klupi… »
Slave Pančevci: Prvi poraz Lalatovića sa Spartkom
Sport klub 09.12.2023
Nenad Lalatović je doživeo prvi poraz na klupi Spartaka. Subotičani su izgubili u Pančevu, a pobedu Železničaru od 2:1 doneli su golovima Lazar Romanić i Stefan Hajdin. Romanić je pogodio u 10. minutu posle sjajne asistencije Aleksandra… »
Real zaustavljen (video)
Sportski žurnal 09.12.2023
Betis osvojio bod protiv Madriđana. Fudbaleri Betisa odgirali su danas na svom terenu u Sevilji nerešeno 1:1 protiv Real Madrida, u utakmici 16. kola španskog prvenstva. Real je poveo u 53. minutu golom Džuda Belingema, a bod domaćima obezbedio je… »
Hajdin zaustavio Lalatov Spartak u Pančevu
Sportske.net 09.12.2023
U utakmici 18. kola Superlige Srbije, Železničar je večeras na svom terenu u Pančevu savladao ekipu Spartaka rezultatom 2:1. Železničar je poveo u desetom minutru golom Lazara Romanića, a na asistenciju Đorđevića, a odgovor Subotičana je… »
Vesti dana »

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 26 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 38 minutajoš 55 povezanih