Povezane vesti
Memić: U svom ministarskom mandatu ispunio sam sva obećanja data narodu
IndeksOnline 09.12.2023
U prepunoj dvorani Pendik, Sandžačka demokratska partija (SDP) okupila je svoje članove i simpatizere iz naselja Lug u Novom Pazaru. Skup, koji je prvobitno planiran za oko 500 osoba, privukao je blizu hiljadu posetilaca, što ukazuje na rastuću… »
Memić: U svom ministarskom mandatu ispunio sam sva obećanja data narodu! U prepunoj dvorani Pendik održan predizborni skup…
Kurir 09.12.2023
U prepunoj dvorani Pendik, Sandžačka demokratska partija ( SDP) okupila je svoje članove i simpatizere iz naselja Lug u Novom Pazaru. Skup, koji je prvobitno planiran za oko 500 osoba, privukao je blizu hiljadu posetilaca, što ukazuje na rastuću… »
MEMIĆ: U svom ministarskom mandatu ispunio sam sva obećanja data narodu
Sandžak haber 09.12.2023
U prepunoj dvorani Pendik, Sandžačka demokratska partija (SDP) okupila je svoje članove i simpatizere iz naselja Lug u Novom Pazaru. Skup, koji je prvobitno planiran za oko 500 osoba, privukao je blizu hiljadu posetilaca, što ukazuje na rastuću… »
Vesti dana »
"Nikada nećemo kapitulirati" Zelenski otkrio jedini uslov za pregovore sa Rusijom
Alo pre 36 minutajoš 12 povezanih
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
Komisija uzima licence za rad inženjerima koji su radili na Železničkoj stanici u Novom Sadu?
Pravda pre 3 satajoš 7 povezanih
“Prsli smo, ali je onda zaigrao kao da je finale Lige šampiona”: Rade Bogdanović ishvalio najboljeg fudbalera Srbije
Danas pre 2 satajoš 11 povezanih