Povezane vesti
"Ostavili su mi blanko ček, da upišem koliko tražim" Olivera Kovačević priznala - Nudili su mi da vodim rijaliti!
Mondo 09.12.2023
Urednica zabavnog programa na Javnom servisu otkrila i zašto je odbila ponudu. Urednica zabavnog programa na Javnom servisu otkrila i zašto je odbila ponudu Nekadašnja glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS Olivera Kovačević, ranije je… »
Istina koja se dugo krila: Olivera Kovačević je trebalo da vodi rijaliti! Ponudili joj sve pare ovog sveta, a onda se desio…
Kurir 09.12.2023
Nekadašnja glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS, Olivera Kovačević, retko daje intervjue, ali je jednom prilikom progovorila o svom poslovnom, ali i privatnom životu. Ona je tada istakla i da joj je godinama bilo teško da se bori sa… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane