Povezane vesti
"Pred izlazak na scenu javili su mi da je preminuo": Vanja Mijatović smogla snage da peva nakon smrtnog slučaja u porodici…
Blic 10.12.2023
Mnogi pevači izađu na scenu i u najtužnijim trenucima i pokažu koliko su profesionalni, dok neki ipak nemaju snage za to. Pevačica Vanja Mijatović otkrila je sada da je pred jedan nastup saznala da joj je preminuo deka, ali da je uspela da otpeva… »
"Javili su mi da je preminuo..." Vanja Mijatović tik pred nastup saznala najtužnije vesti: Trudila sam se da budem jaka!
Kurir 10.12.2023
Vanja Mijatović koja će uskoro naći u ulozi žirija u emisiji „Nikad nije kasno“ otkrila je da joj teško pada ocenjivanje veterana, a za to ima tužan razlog. - Jako je teško jer su takmičari fenomenalni i mi ih hvalimo, ali zaista su nijanse u… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana