Povezane vesti
Evo Nevena Đurić i ja se i dalje "svađamo": Gašić fotografijom demantovao pisanje Nove (Foto)
Večernje novosti 10.12.2023
MINISTAR unutrašnjih poslova Bratislav Gašić objavio je fotografiju kojom je demantovao pisanje Nove, a u kojoj se navodi da je između njega i Nevene Đurić došlo do svađe. Foto: Printskrin - Evo Nevena Đurić i ja se i dalje "svađamo". Ona mi… »
"Evo, Nevena Đurić i ja se i dalje svađamo": Gašić objavio fotografiju: "Kaže mi da ćemo u Kruševcu imati 50 odsto, ja…
Kurir 10.12.2023
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa potpredsednicom Srpske napredne stranke Nevenom Đurić. Naime, Gašić je na šaljiv način reagovao na medijske navode o svađi sa stranačkom… »
Gašić: "i dalje se svađam sa Nevenom Đurić (foto)
Alo 10.12.2023
Ministar Gašić obratio se građanima putem svog Instagram naloga. A post shared by Братислав Гашић (@bratislavgasic) Evo @djuric__nevena i ja se i dalje "svađamo". Ona mi kaže da ćemo u Kruševcu imati preko 50%, a ja njoj da ćemo… »
Ministar Gašić je ovako reagovao na tvrdnje u nekim medijima da je "u svađi sa Nevenom Đurić"
Telegraf 10.12.2023
Objavio i zajedničku fotografiju. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obratio se na svom Instagram profilu. On je poslao poruku, kao reakciju na medijske navode - o svađi sa stranačkom koleginicom. "Evo, Nevena i ja se i dalje 'svađamo'… »
Vesti dana »
![‘Mi za umor ne znamo’: Studenti koji pešače blizu Kragujevca, kolege se spremaju za doček](https://nstatic.net/583/38985583tggnyy.jpg)
‘Mi za umor ne znamo’: Studenti koji pešače blizu Kragujevca, kolege se spremaju za doček
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih