Povezane vesti
Vučić: Ja sam u Nišu više nego kod kuće, dojadio sam i Bogu i narodu
Južne vesti 10.12.2023
Svako malo pa sam u Nišu, dojadio i Bogu i narodu ovde u Nišu - komentar je predsednika Srbije Aleksandra Vučića o posetama najvećem gradu na jugu Srbije. On je rekao da je u Niš bio možda i 80 puta i sigurno više nego svi predsednici i premijeri od… »
Vučić: u Nišu sam bio 60, 70, možda i 80 puta
Niške vesti 10.12.2023
„Taj nije čist ko god je to rekao. Ja sam u Nišu više nego kod kuće. Svako malo pa sam ovde. Dojadio sam i bogu i narodu ovde u Nišu. Mislim da svi premijeri i predsednici zajedno od 1945. godine do sada nisu bili ovde, koliko sam ja bio“, naglasio je… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na visoku temepraturu i ekstremne uslove za nastanak požara
Insajder pre 4 minutajoš 10 povezanih

Bukte požari širom Crne Gore: Tokom noći gorelo na više lokacija, najkritičnije kod Podgorice i između Buljarice i Čanja
Nova pre 19 minutajoš 8 povezanih

Protivpožarni alarm, panika, prekid meča... Sineru se ovako nešto nije desilo nikada u životu: Kotroverzni Italijan stigao do pobede u meču o kom će se pričati!
Kurir pre 20 minutajoš 12 povezanih

Zelenskog čeka ozbiljan hladan tuš nakon sastanka Putina: I Trampa?! Predsednik SAD najavio nešto veoma loše: "Neću praviti dogovor"
Blic pre 7 satijoš 9 povezanih

Jedna osoba povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći Oglasila se Hitna pomoć, evo ko se najčešće javljao za pomoć
Alo pre 34 minutajoš 6 povezanih