Povezane vesti
"Neka me ljubi: U g**icu" Dok Ša uživa sa Mionom u "Eliti", njegova Vanja šokira na mrežama, obratila se Ivani Šopić pa…
Blic 10.12.2023
Bivša partnerka Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović ne prestaje da se oglašava na svom Tiktoku povodom aktuelnih dešavanja u "Eliti". Nakon što je Ša obelodanio vezu sa Mionom Jovanović, Vanja je iznela brojne detalje iz njihovog odnosa. Ona se sada… »
"Neka me poljubi..." Vanja Ignjatović se javno obratila Ivani Šopić, dok Ša uživa ona šokira na mrežama! Spomenula i ovog…
Kurir 10.12.2023
Nenad Aleksić Ša ozvaničio je vezu sa Mionom Jovanović. Nakon poljubaca pao je i intimni odnos, a njegova i dalje zakonita supruga Vanja Ignjatović ne prestaje da šokira na mrežama. Poznato je da Mionin i Nenadov cimer iz "Elite" Uroš Stanić konstantno… »
Vesti dana »

Telo ubijenog u lokvi krvi: Jeziva scena u Beogradu na vodi, uhapšen osumnjičeni, forenzičari traže tragove
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih

Ministar finansija: Delegacije MMF-a sledeće nedelje u Beogradu, razgovori o budžetu Srbije
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

"Spremni smo da odgovorimo": Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana

"Čestitao sam orbanu": Oglasio se Vučić o susretu Trampa i Putina u Budimpešti: Dogovorili smo i naš susret u narednih sedam dana
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Optužen Trampov bivši savetnik: Džon Bolton se tereti za prenos tajnih podataka: Objavio knjigu o radu u Beloj kući
Blic pre 3 satajoš 4 povezane