Povezane vesti

Završna konvencija koalicije NADA – uz „Marš na Drinu“, ali i suze

Završna konvencija koalicije NADA – uz „Marš na Drinu“, ali i suze

N1 Info 10.12.2023
Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije i jedan od lidera koalicije "Nada" kazao je danas na završnoj izbornoj konvenciji da je ta koalicija jedina prava desna opozicija, kao i da niko sem njih nije ponudio ozbiljan politički program. Organizovanim… »
Koalicija Nada u Beogradu: Mi smo jedina nacionalna demokratska alternativa aktuelnom režimu

Koalicija Nada u Beogradu: Mi smo jedina nacionalna demokratska alternativa aktuelnom režimu

Beta 10.12.2023
Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije i jedan od lidera koalicije "Nada" kazao je danas na završnoj izbornoj konvenciji da je ta koalicija jedina prava desna opozicija, kao i da niko sem njih nije ponudio ozbiljan politički program. Jovanović je u… »

Radio sto plus 10.12.2023
Jovanović je u MTS Dvorani u Beogradu rekao da su oni jedina istinski nacionalna-demokratska alternativa aktuelnom režimu i da je koalcija “Nada” u “ovoj prljavoj kampanji, gde je sve postalo lično” ostala gospodska i održala liniju… »

Vesti dana »