Povezane vesti
„Partizan iznenađujuće dobar, ljubomoran sam i krivo mi je“
Sport klub 10.12.2023
U devetoj epizodi podkasta Večiti u EL gost Milutina Aleksića i Vlade Dragutinovića bio je glumac Milan Kalinić. Veliki navijač crveno-belih razočaran je učinkom kluba sa Kalemegdana, a pričao je i o Partizanu, na čije rezultate je, kako kaže… »
„Čekaš Lazića kao da je Lebron! To govori o nivou Zvezde“
Sport klub 10.12.2023
U devetoj epizodi podkasta Večiti u EL gost Milutina Aleksića i Vlade Dragutinovića bio je glumac Milan Kalinić. Veliki navijač crveno-belih razočaran je učinkom kluba sa Kalemegdana, a pričao je i o Partizanu, na čije rezultate je, kako kaže… »
„Čekaš Lazića kao da je Lebron! To govori o nivou Zvezde“
Sport klub 10.12.2023
„Partizan iznenađujuće dobar, ljubomoran sam i krivo mi je“
Sport klub 10.12.2023
Vesti dana »
Savet bezbednosti UN zahteva smesta prekid napada Irana na zemlje Zaliva
Beta pre 19 minutajoš 70 povezanih
Imamo možda i gol decenije - Valverdeova majstorija na nivou Maradone, Real razbija Siti
Nova pre 3 minutajoš 41 povezana
Nova bruka Cetinskog: Ne znaju kako da prodaju koncert pa ga nazvali "domoljubni", ali pomešali datume
B92 pre 1 satjoš 26 povezanih
Uživo - Amerika bombardovala iransku školu! Teroristi ciljali hotele u Iraku! Iran napao skladište nafte u Omanu!
Mondo pre 3 minutajoš 97 povezanih
Pavlović posle Islanda: Dva boda su dva boda, ali nema opravdanja za prvo poluvreme
Kurir pre 3 minutajoš 32 povezane