Povezane vesti
„Partizan iznenađujuće dobar, ljubomoran sam i krivo mi je“
Sport klub 10.12.2023
U devetoj epizodi podkasta Večiti u EL gost Milutina Aleksića i Vlade Dragutinovića bio je glumac Milan Kalinić. Veliki navijač crveno-belih razočaran je učinkom kluba sa Kalemegdana, a pričao je i o Partizanu, na čije rezultate je, kako kaže… »
„Čekaš Lazića kao da je Lebron! To govori o nivou Zvezde“
Sport klub 10.12.2023
U devetoj epizodi podkasta Večiti u EL gost Milutina Aleksića i Vlade Dragutinovića bio je glumac Milan Kalinić. Veliki navijač crveno-belih razočaran je učinkom kluba sa Kalemegdana, a pričao je i o Partizanu, na čije rezultate je, kako kaže… »
„Čekaš Lazića kao da je Lebron! To govori o nivou Zvezde“
Sport klub 10.12.2023
„Partizan iznenađujuće dobar, ljubomoran sam i krivo mi je“
Sport klub 10.12.2023
Vesti dana »
„Jedan put nas vodi do pravedne Srbije, a jedan do mafije“: Održan skup Studentske liste u Nišu
Glas Zaječara pre 7 satijoš 22 povezane
Republička izborna komisija donela odluku o tačnom broju birača sa glasačkim pravom
Insajder pre 6 satijoš 9 povezanih
RIK odbio prigovor Studentske liste o biračkim mestima u inostranstvu
Glas Zaječara pre 7 satijoš 10 povezanih
Moskva zadovoljna nakon Trampove konstatacije da je Ukrajini potreban novi predsednik
Insajder pre 6 satijoš 110 povezanih
Broj žrtava uraganu Isajas u SAD povećan na četiri, 868.000 korisnika bez struje
RTV pre 8 satijoš 16 povezanih