Povezane vesti
„Partizan iznenađujuće dobar, ljubomoran sam i krivo mi je“
Sport klub 10.12.2023
U devetoj epizodi podkasta Večiti u EL gost Milutina Aleksića i Vlade Dragutinovića bio je glumac Milan Kalinić. Veliki navijač crveno-belih razočaran je učinkom kluba sa Kalemegdana, a pričao je i o Partizanu, na čije rezultate je, kako kaže… »
„Čekaš Lazića kao da je Lebron! To govori o nivou Zvezde“
Sport klub 10.12.2023
U devetoj epizodi podkasta Večiti u EL gost Milutina Aleksića i Vlade Dragutinovića bio je glumac Milan Kalinić. Veliki navijač crveno-belih razočaran je učinkom kluba sa Kalemegdana, a pričao je i o Partizanu, na čije rezultate je, kako kaže… »
„Čekaš Lazića kao da je Lebron! To govori o nivou Zvezde“
Sport klub 10.12.2023
„Partizan iznenađujuće dobar, ljubomoran sam i krivo mi je“
Sport klub 10.12.2023
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Istekao rok za upis bespravnih objekata: Stiglo skoro 2,5 miliona prijava
Nedeljnik pre 43 minutajoš 25 povezanih
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih
Akcija ROADPOL i u Srbiji - posebna kontrola autobusa za prevoz dece
RTS pre 3 minutajoš 17 povezanih
Potpuna dominacija u Superboulu: Sihoksi pregazili Petriotse u prazniku američkog sporta!
Hot sport pre 28 minutajoš 23 povezane