Povezane vesti
„Partizan iznenađujuće dobar, ljubomoran sam i krivo mi je“
Sport klub 10.12.2023
U devetoj epizodi podkasta Večiti u EL gost Milutina Aleksića i Vlade Dragutinovića bio je glumac Milan Kalinić. Veliki navijač crveno-belih razočaran je učinkom kluba sa Kalemegdana, a pričao je i o Partizanu, na čije rezultate je, kako kaže… »
„Čekaš Lazića kao da je Lebron! To govori o nivou Zvezde“
Sport klub 10.12.2023
U devetoj epizodi podkasta Večiti u EL gost Milutina Aleksića i Vlade Dragutinovića bio je glumac Milan Kalinić. Veliki navijač crveno-belih razočaran je učinkom kluba sa Kalemegdana, a pričao je i o Partizanu, na čije rezultate je, kako kaže… »
„Čekaš Lazića kao da je Lebron! To govori o nivou Zvezde“
Sport klub 10.12.2023
„Partizan iznenađujuće dobar, ljubomoran sam i krivo mi je“
Sport klub 10.12.2023
Vesti dana »
"Sačekali su nas ljudi koji su izašli iz kombija sa natpisom 'Srbija pobeđuje'": Andrej je jedan od napadnutih aktivista u Resniku, za Nova.rs otkriva šta se dešavalo sinoć
Nova pre 8 minutajoš 18 povezanih
Srbija pala za osam mesta na Indeksu slobode medija, najlošija u regionu
Savremena politika pre 6 satijoš 20 povezanih
Borkovac spreman za prvomajski uranak, komunalci apeluju na oprez prilikom paljenja vatre
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp ljutito odbrusio mercu: Neka gleda kako da sredi svoju razvaljenu nemačku državu!
Kurir pre 53 minutajoš 25 povezanih