Povezane vesti
Hrvatski golman će zbog ovoga biti večno zahvalan čuvenom srbinu: Bane kaže - "ne, ne, on ide kod mene!" Donosio mi je da…
Kurir 11.12.2023
Hrvatski golman i bivši član londonskog Čelsija, Matej Delač, govorio je o prijateljstvu sa bivšim reprezentativcima Srbije Nemanjom Matićem i Branislavom Ivanovićem. Delač je kao taletnovani tinejdžer potpisao ugovor sa Čelsijem. Iako nikada… »
Bane kaže "ne, on ide kod mene!" Hrvat će zbog ovoga večno biti zahvalan Srbinu: Neverovatno, a što je to morao!?
Mondo 11.12.2023
Hrvatski golman prisetio se kako se srpski fudbaler Branislav Ivanović ponašao prema njemu u Londonu. Hrvatski golman prisetio se kako se srpski fudbaler Branislav Ivanović ponašao prema njemu u Londonu. Hrvatski golman Matej Delač (31) ljubiteljima… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana