Povezane vesti

Imam Hodžić uporedio BiH sa Gazom: Obučimo decu da koriste oružje

Imam Hodžić uporedio BiH sa Gazom: Obučimo decu da koriste oružje

Politika 11.12.2023
Imam Harun Hodžić, bivši pripadnik zloglasne 7. muslimanske brigade, rekao je na verskom predavanju u Nemili kod Zenice da svako dete treba da nauči da koristi oružje, a od svake lovačke sekcije napraviti formaciju koja se spremna da se brani. Hodžić je… »
Hodža iz Bosne podiže decu i penzionere na oružje - Zapad zatvara oči

Hodža iz Bosne podiže decu i penzionere na oružje - Zapad zatvara oči

Sputnik 11.12.2023
Novi ispad jednog od imama iz Bosne i Hercegovine ponovo poziva muslimansko stanovništvo na vojnu gotovost, dižući nepotrebno paniku i radikalizujući tamošnju omladinu. To ocenjuje politikolog Vojislav Savić koji za Sputnjik kaže da takva retorika ne… »
Oštra reakcija iz Srpske nakon jezive poruke imama: Da je BiH pravna država Hodžić bi već bio uhapšen

Oštra reakcija iz Srpske nakon jezive poruke imama: Da je BiH pravna država Hodžić bi već bio uhapšen

Sputnik 11.12.2023
Predsednik Organizacije starešina Vojske Republike Srpske Slobodan Župljanin izjavio je da delovi Islamske zajednice u BiH u kontinuitetu pokazuju ekstremizam i radikalizam, kao i da bi imam Harun Hodžić bio uhapšen za raspirivanje verske i nacionalne… »
Imam Hodžić poredi BiH sa Gazom i poziva na naoružavanje dece

Imam Hodžić poredi BiH sa Gazom i poziva na naoružavanje dece

RTV 11.12.2023
BANJALUKA - Imam Harun Hodžić, bivši pripadnik zloglasne 7. muslimanske brigade, rekao je na verskom predavanju u Nemili kod Zenice da svako dete treba da nauči da koristi oružje, a od svake lovačke sekcije napraviti formaciju koja se spremna da se… »
Jeziva poruka imama iz BiH: Od streljačkih klubova napraviti vojsku i svako dete obučiti

Jeziva poruka imama iz BiH: Od streljačkih klubova napraviti vojsku i svako dete obučiti

Sputnik 11.12.2023
Imam Harun Hodžić, bivši pripadnik zloglasne 7. muslimanske brigade, rekao je na verskom predavanju u Nemili kod Zenice da svako dete treba da nauči da koristi oružje, a od svake lovačke sekcije napraviti formaciju koja se spremna da se brani. Hodžić… »

Vesti dana »