Повезане вести
Исповест теодоре балзак! Развалила шокантнима признањем: Букилић хтео да дође хеликоптером у Елиту, ја због здравља не…
Курир 11.12.2023
Теодора Радојичић напустила је "Елиту" због нарушеног здравственог стања, а сада се огласила и открила да свакодневно одлази код лекара на анализе. - Боље се осећам, променила сам простор и окружење. Људи су ми тамо највише… »
Хитно напустила "Елиту", па завршила код лекара: Теодора Балзак се огласила из болнице
Блиц 11.12.2023
Теодора Радоичић напустила је "Елиту" због нарушеног здравственог стања, а сада се огласила из болнице у којој очигледно ради анализе. - Добро јутро, Србијо - написала је Теодора на свом Инстаграм сторију, уз фотографију из… »
Теодора Балзак завршила код лекара! Хитно напустила Елиту, сад објавила шта све мора да уради за здравље
Курир 11.12.2023
Теодора Балзак пре неколико дана напустила је Елиту због нарушеног здравственог стања. Балзакова се од тренутка напуштања Шимановаца није оглашавала све до сада када је открила да бије битку са болешћу. - Добро јутро, Србијо -… »
Теодора Балзак завршила у болници Хоспитализована након изласка из ријалитија, откривено у каквом се стању налази
Ало 11.12.2023
Теодора је поделила слику из болнице уз кратак опис. Теодора Балзак пре неколико дана напустила је Елиту због нарушеног здравственог стања. Балзакова се од тренутка напуштања Шимановаца није оглашавала све до сада када је… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Због ректора Мадића извиждани декани у Новом Саду, Патрик Дрид снимао окупљене: Студенти изнели три захтева Тужилаштву за организовани криминал
Нова пре 1 сатјош 23 повезане
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 2 сатајош 30 повезаних
Ванредна ситуација проглашена у Врању због изливања Јужне Мораве и ризика од поплава
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучић: „Желели смо јединствено тржиште, уједињеном Балкану са отвореним границама место је у Европској унији“
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 37 повезаних