Povezane vesti

Pesnik iz Kraljeva: Nisam podržao Vučićevu listu javnih ličnosti, preko prijatelja sam saznao da se nalazim tamo

Pesnik iz Kraljeva: Nisam podržao Vučićevu listu javnih ličnosti, preko prijatelja sam saznao da se nalazim tamo

N1 Info 11.12.2023
Pesnik iz Kraljeva Ivan Novčić poslednji je u nizu javnih ličnosti čije ime se našlo na SNS listi "2000", iako nikada nije dao podršku naprednjacima, niti saglasnost da se nađe u ovoj grupi. „Slučajno sam saznao, preko jednog prijatelja, da se… »
Pesnik iz Kraljeva Ivan Novčić za Danas: Nisam podržao Vučićevu SNS listu 2000+, slučajno sam saznao da se moje ime…

Pesnik iz Kraljeva Ivan Novčić za Danas: Nisam podržao Vučićevu SNS listu 2000+, slučajno sam saznao da se moje ime…

Danas 11.12.2023
Ivan Novčić, pesnik iz Kraljeva, poslednji je u nizu javnih ličnosti čije ime se našlo na SNS listi “2000”, iako nikada nije dao podršku naprednjacima, niti saglasnost da se nađe u ovoj skupini. – Slučajno sam saznao, preko jednog… »
Trener kajakaške reprezentacije demantovao da je podržao Vučićev spisak

Trener kajakaške reprezentacije demantovao da je podržao Vučićev spisak

Moj Novi Sad 11.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je spisak 2.000 imena javnih i drugih ličnosti koje podržavaju SNS i izbornu listu "Srbija ne sme da stane". Vučić je u prvi plan istakao košarkašku zvezdu Nikolu Jokića kome se i javno zahvalio, ali… »
Srpski sportski stručnjak demantovao: Nisam potpisao za SNS

Srpski sportski stručnjak demantovao: Nisam potpisao za SNS

Pravda 11.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je spisak 2.000 imena javnih i drugih ličnosti koje podržavaju SNS i izbornu listu "Srbija ne sme da stane". Vučić je u prvi plan istakao košarkašku zvezdu Nikolu Jokića kome se i javno zahvalio, ali… »
Trener kajakaške reprezentacije: Nisam podržao SNS, ne znam kako se moje ime našlo na spisku

Trener kajakaške reprezentacije: Nisam podržao SNS, ne znam kako se moje ime našlo na spisku

Novi magazin 11.12.2023
„Potpisao samo ProGlas“: Ko je Darijan Mihajlović, pozorišni reditelj i profesor na FDU, čije se ime našlo na listi…

„Potpisao samo ProGlas“: Ko je Darijan Mihajlović, pozorišni reditelj i profesor na FDU, čije se ime našlo na listi…

Danas 11.12.2023
Kako se poznati pozorišni reditelj i univerzitetski profesor Darijan Mihajlović (1972) našao na listi podrške SNS izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, koju je potpisalo oko 2.000 javnih ličnosti, kad on preko… »

Vesti dana »