Повезане вести

Песник из Краљева: Нисам подржао Вучићеву листу јавних личности, преко пријатеља сам сазнао да се налазим тамо

Песник из Краљева: Нисам подржао Вучићеву листу јавних личности, преко пријатеља сам сазнао да се налазим тамо

Н1 Инфо 11.12.2023
Песник из Краљева Иван Новчић последњи је у низу јавних личности чије име се нашло на СНС листи "2000", иако никада није дао подршку напредњацима, нити сагласност да се нађе у овој групи. „Случајно сам сазнао, преко једног… »
Песник из Краљева Иван Новчић за Данас: Нисам подржао Вучићеву СНС листу 2000+, случајно сам сазнао да се моје име налази тамо…

Песник из Краљева Иван Новчић за Данас: Нисам подржао Вучићеву СНС листу 2000+, случајно сам сазнао да се моје име налази тамо…

Данас 11.12.2023
Иван Новчић, песник из Краљева, последњи је у низу јавних личности чије име се нашло на СНС листи “2000”, иако никада није дао подршку напредњацима, нити сагласност да се нађе у овој скупини. – Случајно сам сазнао, преко… »
Тренер кајакашке репрезентације демантовао да је подржао Вучићев списак

Тренер кајакашке репрезентације демантовао да је подржао Вучићев списак

Мој Нови Сад 11.12.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је списак 2.000 имена јавних и других личности које подржавају СНС и изборну листу "Србија не сме да стане". Вучић је у први план истакао кошаркашку звезду Николу Јокића коме се и јавно… »
Српски спортски стручњак демантовао: Нисам потписао за СНС

Српски спортски стручњак демантовао: Нисам потписао за СНС

Правда 11.12.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је списак 2.000 имена јавних и других личности које подржавају СНС и изборну листу "Србија не сме да стане". Вучић је у први план истакао кошаркашку звезду Николу Јокића коме се и јавно… »
„Потписао само ПроГлас“: Ко је Даријан Михајловић, позоришни редитељ и професор на ФДУ, чије се име нашло на листи подршке…

„Потписао само ПроГлас“: Ко је Даријан Михајловић, позоришни редитељ и професор на ФДУ, чије се име нашло на листи подршке…

Данас 11.12.2023
Како се познати позоришни редитељ и универзитетски професор Даријан Михајловић (1972) нашао на листи подршке СНС изборној листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, коју је потписало око 2.000 јавних личности, кад он… »
Тренер кајакашке репрезентације: Нисам подржао СНС, не знам како се моје име нашло на списку

Тренер кајакашке репрезентације: Нисам подржао СНС, не знам како се моје име нашло на списку

Нови магазин 11.12.2023

Вести дана »