Povezane vesti
Pesnik iz Kraljeva: Nisam podržao Vučićevu listu javnih ličnosti, preko prijatelja sam saznao da se nalazim tamo
N1 Info 11.12.2023
Pesnik iz Kraljeva Ivan Novčić poslednji je u nizu javnih ličnosti čije ime se našlo na SNS listi "2000", iako nikada nije dao podršku naprednjacima, niti saglasnost da se nađe u ovoj grupi. „Slučajno sam saznao, preko jednog prijatelja, da se… »
Pesnik iz Kraljeva Ivan Novčić za Danas: Nisam podržao Vučićevu SNS listu 2000+, slučajno sam saznao da se moje ime…
Danas 11.12.2023
Ivan Novčić, pesnik iz Kraljeva, poslednji je u nizu javnih ličnosti čije ime se našlo na SNS listi “2000”, iako nikada nije dao podršku naprednjacima, niti saglasnost da se nađe u ovoj skupini. – Slučajno sam saznao, preko jednog… »
Trener kajakaške reprezentacije demantovao da je podržao Vučićev spisak
Moj Novi Sad 11.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je spisak 2.000 imena javnih i drugih ličnosti koje podržavaju SNS i izbornu listu "Srbija ne sme da stane". Vučić je u prvi plan istakao košarkašku zvezdu Nikolu Jokića kome se i javno zahvalio, ali… »
Srpski sportski stručnjak demantovao: Nisam potpisao za SNS
Pravda 11.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je spisak 2.000 imena javnih i drugih ličnosti koje podržavaju SNS i izbornu listu "Srbija ne sme da stane". Vučić je u prvi plan istakao košarkašku zvezdu Nikolu Jokića kome se i javno zahvalio, ali… »
Trener kajakaške reprezentacije: Nisam podržao SNS, ne znam kako se moje ime našlo na spisku
Novi magazin 11.12.2023
„Potpisao samo ProGlas“: Ko je Darijan Mihajlović, pozorišni reditelj i profesor na FDU, čije se ime našlo na listi…
Danas 11.12.2023
Kako se poznati pozorišni reditelj i univerzitetski profesor Darijan Mihajlović (1972) našao na listi podrške SNS izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, koju je potpisalo oko 2.000 javnih ličnosti, kad on preko… »
Vesti dana »
Štrajk prosvetnih radnika u Srbiji privremeno obustavljen: Vlada i sindikati postigli dogovor o povećanju plata (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 63 povezane
Izrael i Palestinci: Sve što treba da znate o dugogodišnjem sukobu
BBC News pre 36 minutajoš 51 povezana
BLOG: Studenti najavili protest ispred RTS, sa plenuma u Nišu poruka – „niste sami, profesori su uz vas“
N1 Info pre 24 minutajoš 32 povezane