Повезане вести
Песник из Краљева: Нисам подржао Вучићеву листу јавних личности, преко пријатеља сам сазнао да се налазим тамо
Н1 Инфо 11.12.2023
Песник из Краљева Иван Новчић последњи је у низу јавних личности чије име се нашло на СНС листи "2000", иако никада није дао подршку напредњацима, нити сагласност да се нађе у овој групи. „Случајно сам сазнао, преко једног… »
Песник из Краљева Иван Новчић за Данас: Нисам подржао Вучићеву СНС листу 2000+, случајно сам сазнао да се моје име налази тамо…
Данас 11.12.2023
Иван Новчић, песник из Краљева, последњи је у низу јавних личности чије име се нашло на СНС листи “2000”, иако никада није дао подршку напредњацима, нити сагласност да се нађе у овој скупини. – Случајно сам сазнао, преко… »
Тренер кајакашке репрезентације демантовао да је подржао Вучићев списак
Мој Нови Сад 11.12.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је списак 2.000 имена јавних и других личности које подржавају СНС и изборну листу "Србија не сме да стане". Вучић је у први план истакао кошаркашку звезду Николу Јокића коме се и јавно… »
Српски спортски стручњак демантовао: Нисам потписао за СНС
Правда 11.12.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је списак 2.000 имена јавних и других личности које подржавају СНС и изборну листу "Србија не сме да стане". Вучић је у први план истакао кошаркашку звезду Николу Јокића коме се и јавно… »
„Потписао само ПроГлас“: Ко је Даријан Михајловић, позоришни редитељ и професор на ФДУ, чије се име нашло на листи подршке…
Данас 11.12.2023
Како се познати позоришни редитељ и универзитетски професор Даријан Михајловић (1972) нашао на листи подршке СНС изборној листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, коју је потписало око 2.000 јавних личности, кад он… »
Тренер кајакашке репрезентације: Нисам подржао СНС, не знам како се моје име нашло на списку
Нови магазин 11.12.2023
Вести дана »

Да ли је решење НИС-ових санкција да „Јанафом” потече америчка нафта
Политика пре 7 сатијош 18 повезаних

Израел пресрео флотилу ка Гази, приведен и Београђанин Огњен Марковић
BBC News пре 5 сатијош 50 повезаних

РТС: НИС ће упутити допуњени захтев администрацији САД за још једним одлагањем пуне примене санкција
Н1 Инфо пре 3 сатајош 37 повезаних