Povezane vesti
Šapić: Možda politički ne preživim izbore, ali Kentkart nije „preživeo“ mene
Nova 11.12.2023
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić je procenio da on možda politički neće "preživeti" predstojeće izbore, i rekao da je važno da njegov mandat "nije preživela" firma "Kentkart" koja je donedavno naplaćivala javni prevoz u glavnom… »
Šapić: Možda politički ne preživim izbore, ali Kentkart nije „preživeo“ mene
N1 Info 11.12.2023
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić je procenio da on možda politički neće "preživeti" predstojeće izbore, i rekao da je važno da njegov mandat "nije preživela" firma "Kentkart" koja je donedavno naplaćivala javni prevoz u glavnom… »
Šapić: Možda politički ne preživim izbore, ali Kentkart nije 'preživeo' mene
Beta 11.12.2023
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić je danas procenio da on možda politički neće "preživeti" predstojeće izbore, i rekao da je važno da njegov mandat "nije preživela" firma "Kentkart" koja je donedavno naplaćivala javni prevoz u… »
Vesti dana »
Mladić i devojka stari 19 godina poginuli u Bušijama, tinejdžerka teško povređena: Sleteli kolima u kanal
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 18 povezanih
Zadržava se toplo i sunčano vreme, temperatura od 15 do 20 stepeni
N1 Info pre 25 minutajoš 17 povezanih
(VIDEO) Jokić predvodio Denver do velikog preokreta: Novi tripl-dabl uz savršene brojke
Danas pre 31 minutajoš 17 povezanih
Bliski istok na ivici katastrofe Rat je upravo ušao u najopasniju fazu: zavijaju sirene u NATO bazi u ovoj zemlji, hitno se oglasio Makron
Blic pre 51 minutajoš 12 povezanih