Povezane vesti
Šapić: Možda politički ne preživim izbore, ali Kentkart nije „preživeo“ mene
Nova 11.12.2023
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić je procenio da on možda politički neće "preživeti" predstojeće izbore, i rekao da je važno da njegov mandat "nije preživela" firma "Kentkart" koja je donedavno naplaćivala javni prevoz u glavnom… »
Šapić: Možda politički ne preživim izbore, ali Kentkart nije „preživeo“ mene
N1 Info 11.12.2023
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić je procenio da on možda politički neće "preživeti" predstojeće izbore, i rekao da je važno da njegov mandat "nije preživela" firma "Kentkart" koja je donedavno naplaćivala javni prevoz u glavnom… »
Šapić: Možda politički ne preživim izbore, ali Kentkart nije 'preživeo' mene
Beta 11.12.2023
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić je danas procenio da on možda politički neće "preživeti" predstojeće izbore, i rekao da je važno da njegov mandat "nije preživela" firma "Kentkart" koja je donedavno naplaćivala javni prevoz u… »
Vesti dana »

Završen protivdiverzoni pregled u NSRS, dojava o bombi bila lažna: Počela posebna sednica
Euronews pre 25 minutajoš 30 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 41 povezana

Izrael odobrio ofanzivu na Gazu uz pregovore o talocima i upozorenja o civilnim žrtvama
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 25 povezanih

Peđa Mitrović pisao Nenadu Stefanoviću: "Politički motivisano neravnopravno postupanje"
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih

Napad na "Družbu", obustavljen protok nafte ka Mađarskoj i Slovačkoj; ruska PVO oborila 45 drona tokom noći
RTS pre 50 minutajoš 27 povezanih