Povezane vesti

"Htela sam da igram u čaši, nisu mi dali!" Nataša oduvala sve svojim izdanjem, pa objasnila šta su joj zabranili da radi

"Htela sam da igram u čaši, nisu mi dali!" Nataša oduvala sve svojim izdanjem, pa objasnila šta su joj zabranili da radi

Mondo 11.12.2023
Nataša Bekvalac se pojavila u izdanju koje je sve ostavilo bez daha, i najavila svoj novogodišnji nastup. Nataša Bekvalac se pojavila u izdanju koje je sve ostavilo bez daha, i najavila svoj novogodišnji nastup. Nataša Bekvalac se u jednom… »
(Video) Sa ružama na rukavima: Nataša Bekvalac se pojavila u neobičnoj haljini, nema ko se nije okrenuo za njom: "Želela…

(Video) Sa ružama na rukavima: Nataša Bekvalac se pojavila u neobičnoj haljini, nema ko se nije okrenuo za njom: "Želela…

Blic 11.12.2023
Muzičkoj zvezdi Nataši Bekvalac još jednom je pošlo za rukom da sve prisutne svojim stajlingom ostavi bez daha. Pevačica se, naime, pojavila u crnoj haljini sa neobičnim rukavima u roze boji u obliku ruža. Za prelepom pevačicom nema ko se nije… »
"Htela sam da igram u čaši!" Nataša Bekvalac otkrila šta su joj zabranili da radi na nastupu! Zablistala u neobičnoj…

"Htela sam da igram u čaši!" Nataša Bekvalac otkrila šta su joj zabranili da radi na nastupu! Zablistala u neobičnoj…

Kurir 11.12.2023
Nataša Bekvalac pojavila se u jednom hotelu u kojem je najavila svoj novogodišnji nastup u izdanju koje je sve ostavilo bez daha. Pevačica se pojavila u crnoj satenskoj haljini, sa dubokim dekolteom, rukavima u roze boji u obliku ruža i sa elegantnom… »

Vesti dana »