Povezane vesti
Izložba tri umetnika iz Banja Luke u galeriji Sanjaj
N1 Info 11.12.2023
U Galeriji Sanjaj otvorena je izložba “Ne znam, pričaćemo…” tri umetnika iz Banja Luke – Slobodana Vidovića, Drage Vejnovića i Aleksandra Miloševića. Tri autora potpuno različitih izraza, prilaze teškim, savremenim temama na duhovit način. I dok se… »
Izložba “Ne znam, pričaćemo…”: Tri umetnika iz Banja Luke u galeriji Sanjaj
Danas 11.12.2023
U Galeriji Sanjaj otvorena je izložba “Ne znam, pričaćemo…” tri umetnika iz Banja Luke – Slobodana Vidovića, Drage Vejnovića i Aleksandra Miloševića. Tri autora potpuno različitih izraza, prilaze teškim, savremenim temama na duhovit način. I dok se… »
Tri umetnika o teškim i zastrašujućim temama na duhovit način: „Ne znam, pričaćemo…“ u Galeriji Sanjaj
Nova 11.12.2023
U Galeriji Sanjaj otvorena je izložba "Ne znam, pričaćemo…" tri umetnika iz Banja Luke - Slobodana Vidovića, Drage Vejnovića i Aleksandra Miloševića. Tri autora potpuno različitih izraza, prilaze teškim, savremenim temama na duhovit način. I dok se… »
Vesti dana »

Pajtić: 99,9 posto građana nije učestvovalo u incidentima, ali su svi bili izloženi nasilničkom ponašanju policije
N1 Info pre 8 satijoš 19 povezanih

BLOG UŽIVO Učesnici Prajd šetnje zastali kod Pravnog fakulteta: U toku 16 minuta tišine
Nova pre 16 minutajoš 26 povezanih

Juriš na polufinale EP: Evo gde možete da pratite sudar Srbije i Finske na Evrobasketu! Bleki milenković: „Najbinije da smo upisali tri boda!“
Hot sport pre 51 minutajoš 60 povezanih

Novinarska udruženja: Nedopustivi napadi policije na novinare tokom protesta u Novom Sadu
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 26 povezanih

Dušan Vlahović već misli o englezima: „Protiv Engleske ćemo morati da budemo na najvišem nivou!“ Filip Kostić posle letonije: „Ovo su najteže utakmice!“
Hot sport pre 26 minutajoš 94 povezane