Povezane vesti
Izložba tri umetnika iz Banja Luke u galeriji Sanjaj
N1 Info 11.12.2023
U Galeriji Sanjaj otvorena je izložba “Ne znam, pričaćemo…” tri umetnika iz Banja Luke – Slobodana Vidovića, Drage Vejnovića i Aleksandra Miloševića. Tri autora potpuno različitih izraza, prilaze teškim, savremenim temama na duhovit način. I dok se… »
Izložba “Ne znam, pričaćemo…”: Tri umetnika iz Banja Luke u galeriji Sanjaj
Danas 11.12.2023
U Galeriji Sanjaj otvorena je izložba “Ne znam, pričaćemo…” tri umetnika iz Banja Luke – Slobodana Vidovića, Drage Vejnovića i Aleksandra Miloševića. Tri autora potpuno različitih izraza, prilaze teškim, savremenim temama na duhovit način. I dok se… »
Tri umetnika o teškim i zastrašujućim temama na duhovit način: „Ne znam, pričaćemo…“ u Galeriji Sanjaj
Nova 11.12.2023
U Galeriji Sanjaj otvorena je izložba "Ne znam, pričaćemo…" tri umetnika iz Banja Luke - Slobodana Vidovića, Drage Vejnovića i Aleksandra Miloševića. Tri autora potpuno različitih izraza, prilaze teškim, savremenim temama na duhovit način. I dok se… »
Vesti dana »
Novi požar kod Magliča, vanredna situacija u Kladovu i borba sa vatrom u Peščari
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 73 povezane
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 11 satijoš 19 povezanih
Niški studenti: Policija nasilno privela našu koleginicu i nanela joj povrede glave
Južne vesti pre 10 satijoš 10 povezanih
Tim Zvezde za Viktoriju: Arnautović od starta, menja se i štoper
Sport klub pre 45 minutajoš 115 povezanih