Povezane vesti
Izložba tri umetnika iz Banja Luke u galeriji Sanjaj
N1 Info 11.12.2023
U Galeriji Sanjaj otvorena je izložba “Ne znam, pričaćemo…” tri umetnika iz Banja Luke – Slobodana Vidovića, Drage Vejnovića i Aleksandra Miloševića. Tri autora potpuno različitih izraza, prilaze teškim, savremenim temama na duhovit način. I dok se… »
Izložba “Ne znam, pričaćemo…”: Tri umetnika iz Banja Luke u galeriji Sanjaj
Danas 11.12.2023
U Galeriji Sanjaj otvorena je izložba “Ne znam, pričaćemo…” tri umetnika iz Banja Luke – Slobodana Vidovića, Drage Vejnovića i Aleksandra Miloševića. Tri autora potpuno različitih izraza, prilaze teškim, savremenim temama na duhovit način. I dok se… »
Tri umetnika o teškim i zastrašujućim temama na duhovit način: „Ne znam, pričaćemo…“ u Galeriji Sanjaj
Nova 11.12.2023
U Galeriji Sanjaj otvorena je izložba "Ne znam, pričaćemo…" tri umetnika iz Banja Luke - Slobodana Vidovića, Drage Vejnovića i Aleksandra Miloševića. Tri autora potpuno različitih izraza, prilaze teškim, savremenim temama na duhovit način. I dok se… »
Vesti dana »
Ješić: Nasilje u Novom Sadu dramatično - treba nam novi nirnberški proces
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Povređeni studenti govorili o napadu isped SNP u Novom Sadu: Policija nije reagovala
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih
Sinod SPC suspendovao mitropolita Justina koji je podržao studente
N1 Info pre 32 minutajoš 22 povezane
Krah pregovora Rusije i Ukrajine u Ženevi: Zelenski okrivio Ruse za neuspeh dijaloga! "Došli su do ćorsokaka..." (foto)
Kurir pre 4 satijoš 34 povezane