Повезане вести
Изложба три уметника из Бања Луке у галерији Сањај
Н1 Инфо 11.12.2023
У Галерији Сањај отворена је изложба “Не знам, причаћемо…” три уметника из Бања Луке – Слободана Видовића, Драге Вејновића и Александра Милошевића. Три аутора потпуно различитих израза, прилазе тешким, савременим темама на… »
Изложба “Не знам, причаћемо…”: Три уметника из Бања Луке у галерији Сањај
Данас 11.12.2023
У Галерији Сањај отворена је изложба “Не знам, причаћемо…” три уметника из Бања Луке – Слободана Видовића, Драге Вејновића и Александра Милошевића. Три аутора потпуно различитих израза, прилазе тешким, савременим темама на… »
Три уметника о тешким и застрашујућим темама на духовит начин: „Не знам, причаћемо…“ у Галерији Сањај
Нова 11.12.2023
У Галерији Сањај отворена је изложба "Не знам, причаћемо…" три уметника из Бања Луке - Слободана Видовића, Драге Вејновића и Александра Милошевића. Три аутора потпуно различитих израза, прилазе тешким, савременим темама на… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 29 минутајош 18 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 50 минутајош 20 повезаних
Србија у неизвесности: Москва ћути о НИС-у и гасу, нико не зна ко би могао да га купи
Мондо пре 19 минутајош 11 повезаних
Почела примена мера у Аустралији: Млађима од 16 година забрањене друштвене мреже
Данас пре 44 минутајош 9 повезаних