Повезане вести

Партизан изгубио прво место: Пенал и аутогол за слом у Нишу

Партизан изгубио прво место: Пенал и аутогол за слом у Нишу

Спорт клуб 11.12.2023
Имао је Партизан шест бодова више од Црвене звезде, али то је прошлост, а тужна реалност по црно-беле да су од вечерас изједначени са највећим ривалом! Дуљајев тим је водио на Чаиру, а изгубио је после скривљеног пенала… »
Поникао у Партизану, изгубио шампионску медаљу, па шокирао! Николић га први видео: "Пореде ме са Мбапеом и Холандом"

Поникао у Партизану, изгубио шампионску медаљу, па шокирао! Николић га први видео: "Пореде ме са Мбапеом и Холандом"

Мондо 11.12.2023
Сава Петров дао је гол из пенала и донео Радничком преокрет против Партизана, клуба у ком је поникао. Сава Петров дао је гол из пенала и донео Радничком преокрет против Партизана, клуба у ком је поникао. Раднички је у Нишу… »
ТВИТОВИ - Навијачи Партизана имају своје кривце, а то нису (само) судије?

ТВИТОВИ - Навијачи Партизана имају своје кривце, а то нису (само) судије?

Спортске.нет 11.12.2023
Тешко су навијачи Партизана прихватили пораз од Радничког у Нишу. Партизан је имао 1:0, али је Раднички преокренуо голом Петрова из пенала и аутоголом Илића пет минута касније. Навијачи Партизана су имали шта да кажу после овог… »
Нећу да коментаришем, то је мој став! Дуљај кратак после пораза: Немам ја ту шта да додам!

Нећу да коментаришем, то је мој став! Дуљај кратак после пораза: Немам ја ту шта да додам!

Мондо 11.12.2023
Партизан је поражен у Нишу од Радничког, а после те утакмице Игор Дуљај није много причао. Партизан је поражен у Нишу од Радничког, а после те утакмице Игор Дуљај није много причао. Партизан је кикснуо! Раднички из Ниша је на… »

Вести дана »