Povezane vesti
"Prodala sam zlato da bih preživela": Voditeljka o finansijskim problemima, progovorila o ocu sinova i njegovoj bivšoj ženi…
Blic 11.12.2023
Voditeljka Dragana Katić osim što je sama odgajila svoje sinove i izvela ih na pravi put, u svojoj bolnoj ispovesti ispričala je da je sama morala da finansira lečenje svoje majke zbog čega je i prodavala svoje zlato. - Prvo je imala uspešno lečenje, za… »
"Prodala sam zlato da bih preživela" Voditeljka preživela pakao, došla kod Popovića i rekla mu da ćuti, jedan datum joj je…
Kurir 11.12.2023
Voditeljka Dragana Katić imala je neverovatnu životnu borbu kada je morala da finansira lečenje svoje majke i kada je bukvalno, da bi preživela, prodala zlato iz kuće ne želeći da zajmi novac. - Prvo je imala uspešno lečenje, za četiri godine joj se… »
Vesti dana »

Nevreme ostavilo oko 50.000 domaćinstava bez struje u Nišu i Kraljevu: Oglasila se Elektrodistribucija Srbije
Telegraf pre 19 minutajoš 134 povezane

Vučić ne veruje da će SAD prihvatiti ponudu Rusije za NIS: „Ništa od toga, ići će oni sa sankcijama“
Nova ekonomija pre 49 minutajoš 20 povezanih

Do Subotice vozom za sat vremena, nedelju dana besplatna karta
Sputnik pre 25 minutajoš 66 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

U toku je sednica Skupštine Grada: Ispred zgrade postavljena ograda, a tu su policija i građani
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 16 povezanih