Повезане вести

Настављено суђење Тачију: Американка сведочила о насиљу на Косову и Метохији

Настављено суђење Тачију: Американка сведочила о насиљу на Косову и Метохији

Правда 11.12.2023
Након што је раније данас пред судом у Хагу у процесу Хашиму Тачију и осталим оптуженима саслушана бивша службеница мисије ОЕБС-а у Приштини Сандра Мичел, почело је и сведочење сведока Канцеларије специјализованог тужилаштва… »
Потресно сведочење Србина на суђењу Хашиму Тачију: ОВК ме отела и злостављала у јулу 1998. године код Суве Реке

Потресно сведочење Србина на суђењу Хашиму Тачију: ОВК ме отела и злостављала у јулу 1998. године код Суве Реке

Курир 11.12.2023
У наставку хашког процеса бившем команданту ОВК Хашиму Тачију, оптуженом за ратне злочине на КиМ и у Албанији 1998-99. године, сведок оптужбе Дејан Јефтић описао је како су га у лето 1998. године, отели и злостављали припадници… »
Сведок Јефтић на суђењу Тачију: ОВК ме отела и злостављала код Суве Реке

Сведок Јефтић на суђењу Тачију: ОВК ме отела и злостављала код Суве Реке

Н1 Инфо 11.12.2023
У наставку хашког процеса бившем команданту ОВК Хашиму Тачију, оптуженом за ратне злочине на Косову и у Албанији 1998-99. године, сведок оптужбе Дејан Јефтић описао је како су га у лето 1998. године, отели и злостављали… »
Српски сведок Дејан Јевтић пред судом у Хагу у процесу Тачију и осталима

Српски сведок Дејан Јевтић пред судом у Хагу у процесу Тачију и осталима

РТВ 11.12.2023
ХАГ - Након што је раније данас пред судом у Хагу у процесу Хашиму Тачију и осталим оптуженима саслушана бивша службеница мисије ОЕБС-а у Приштини, Сандра Мичел, почело је и сведочење сведока Канцеларије специјализованог… »
Тајац у хашкој судници Дејана питали о комшијама, после његовог одговора судија је погледао у Тачија

Тајац у хашкој судници Дејана питали о комшијама, после његовог одговора судија је погледао у Тачија

Ало 11.12.2023
Нисмо добили ништа осим батина! Овако је на питање тужилашта Специјализованог суда у Хагу: " Да ли сте док сте били заточени у Будакову, општина Сува Река, добијали воду, храну, здравствену заштиту и да ли вам је долазио неко од… »

Вести дана »