Povezane vesti
„Moje selo u pričama i pesmama“ 12. decembra u Stragarima
RTK 11.12.2023
Završna svečanost ovogodišnjeg, šestog po redu, Festivala književnog stvaralštva „Moje selo u pričama i pesmama“ biće održana sutra u Stragarima. Autorima najboljih radova biće uručeno ukupno 13 nagrada, a „Velika darodavnica“ sa… »
Završna svečanost festivala „Moje selo u pričama i pesmama“ sutra u Stragarima
Veliki park 11.12.2023
Završna manifestacija Šestog festivala književnog stvaralaštva na selu i o selu „Moje selo u pričama i pesmama“ koje organizuje Društvo za narodno prosvećivanje „Svetionik“ uz podršku Grada Kragujevca, biće održana sutra u Stragarima –… »
Završna svečanost festivala „Moje selo u pričama i pesmama“ sutra u Stragarima
U centar 11.12.2023
Završna manifestacija Šestog festivala književnog stvaralaštva na selu i o selu „Moje selo u pričama i pesmama“ koje organizuje Društvo za narodno prosvećivanje „Svetionik“ uz podršku Grada Kragujevca, biće održana sutra u Stragarima –… »
Vesti dana »
Bajden pomilovao svog sina Hantera u slučajevima utaje poreza i posedovanja vatrenog oružja
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih
Odalović: Srbija nema motiv da napadne kanal Ibar-Lepenac – odatle se i Srbi snabdevaju vodom
Novi magazin pre 18 minutajoš 10 povezanih
Nikola Jokić stigao rekord Medžika Džonsona: Poraz Denvera od Klipersa
Euronews pre 19 minutajoš 12 povezanih
"Sirijski režim potpuno izgubio kontrolu nad alepom": Zapad traži hitno rešenje sukoba u Siriji: Bašar al Asad najavio kontraofanzivu posle najvećeg napada na grad od 2016.
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Advokatska komora Beograda: Trodnevna obustava rada advokata zbog izmene Krivičnog zakonika
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih