Povezane vesti
Spavala sam kada me je prija pozvala! Nata otkrila šta joj je rekla pred koncert u Zagrebu: Razgovor je trajao minut!
Mondo 11.12.2023
Nataša Bekvalac ispričala je kako je došlo do toga da bude gošća na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu. Nataša Bekvalac ispričala je kako je došlo do toga da bude gošća na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu. Pevačica Nataša Bekvalac najavila je… »
Bilo je puno uspona i padova: Nataša Bekvalac osvrnula se na odlazeću i nadolazeću godinu (foto/video)
Večernje novosti 11.12.2023
POP ZVEZDA Nataša Bekvalac u novogodišnjoj noći nastupaće u hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu. Foto: ATA images Na današnjoj konfernciji za medije povodom novogdišnjeg nastupa, Nataša se osvrnula na odlazeću, ali i na nadolazeću godinu. Foto: ATA images -… »
„Spavala sam na zadnjem sedištu auta kad me pozvala“: Nataša Bekvalac otkrila kako je došlo do toga da gostuje na koncertu…
Nova 11.12.2023
Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je gostovala na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu. Ona je sada otkrila i kako je izgledao trenutak kada ju je Aleksandra pozvala i pitala je da bude njen gost. „Ležala sam na zadnjem sedištu. Spavala sam… »
"Spavala sam u kolima kada me je pozvala Aleksandra" Bekvalčeva otkrila kako je došlo do toga da bude Prijovićkina gošća u…
Kurir 11.12.2023
Pevačica Nataša Bekvalac najavila je svoj novogodišnji nastup, a tom prilikom je otkrila i kako je došlo do toga da bude jedna od gošći na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu. - Ležala sam na zadnjem sedištu. Spavala sam. Menadžer me je vozio… »
Vesti dana »
Okupljanja povodom godinu dana blokada: Deo studenata Pravnog fakulteta pružio podršku glumcima u Narodnom pozorištu
Euronews pre 15 minutajoš 25 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 10 minutajoš 39 povezanih
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 5 satijoš 27 povezanih
Evidentirano više od 45.000 nelegalnih objekata: Najviše građana se na ovaj način prijavilo za legalizaciju
Mondo pre 29 minutajoš 55 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane