Повезане вести
Спавала сам када ме је прија позвала! Ната открила шта јој је рекла пред концерт у Загребу: Разговор је трајао минут!
Мондо 11.12.2023
Наташа Беквалац испричала је како је дошло до тога да буде гошћа на концерту Александре Пријовић у Загребу. Наташа Беквалац испричала је како је дошло до тога да буде гошћа на концерту Александре Пријовић у Загребу. Певачица… »
Било је пуно успона и падова: Наташа Беквалац осврнула се на одлазећу и надолазећу годину (фото/видео)
Вечерње новости 11.12.2023
ПОП ЗВЕЗДА Наташа Беквалац у новогодишњој ноћи наступаће у хотелу "Цровне Плаза" у Београду. Фото: АТА имагес На данашњој конфернцији за медије поводом новогдишњег наступа, Наташа се осврнула на одлазећу, али и на надолазећу… »
„Спавала сам на задњем седишту аута кад ме позвала“: Наташа Беквалац открила како је дошло до тога да гостује на концерту…
Нова 11.12.2023
Певачица Наташа Беквалац недавно је гостовала на четвртом концерту Александре Пријовић у Загребу. Она је сада открила и како је изгледао тренутак када ју је Александра позвала и питала је да буде њен гост. „Лежала сам на задњем… »
"Спавала сам у колима када ме је позвала Александра" Беквалчева открила како је дошло до тога да буде Пријовићкина гошћа у…
Курир 11.12.2023
Певачица Наташа Беквалац најавила је свој новогодишњи наступ, а том приликом је открила и како је дошло до тога да буде једна од гошћи на четвртом концерту Александре Пријовић у Загребу. - Лежала сам на задњем седишту. Спавала… »
Вести дана »
Ко је Федерика Могерини, која је данас ухапшена на захтев Европског јавног тужилаштва?
Данас пре 29 минутајош 43 повезане
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 3 сатајош 17 повезаних
НИС: Почео процес обуставе рада постројења у Рафинерији нафте Панчево
РТС пре 23 минутајош 159 повезаних