Повезане вести
За мене сте ви елита - народ! Вучић: Борићу се за вас док сам жив (ВИДЕО)
Ало 11.12.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је нови видео на свом Инстаграм налогу. Вучић је видео посветио народу, рекавши да ће се за народ борити док је жив. - За мене сте ви елита - народ Србије, и борићу се за вас док сам… »
"Држава није играчка" Вучић о важности избора
Ало 11.12.2023
Председник Вучић каже да је за њега важно да људи знају да избори нису игра, а држава није играчка. - Многима се чини да су нечије речи слађе, лепше, брже и једноставније изречене него што их ја изричем, али различите су… »
"Свака кућа ће осетити шта значи бољи живот" Вучић се огласио на Инстаграму и послао снажну поруку (видео)
Ало 11.12.2023
Листа „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ одржала је предизборни скуп у Прокупљу, а председник се тим поводом огласио на Инстаграм профилу. - За народ и за људе долази боље време, свака кућа ће да осети шта значи бољи… »
Вучевић у новом саду поручио: 17. децембра избор је једноставан, због наше једине, никада покорене отаџбине Србије
Курир 11.12.2023
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић одржао је радни састанак Градског одбора на Новосадском сајму. "Важно је да у наредних пар дана будете међу народом, да им објасните колико су значајни избори који су пред нама… »
Вучевић у Новом Саду поручио: 17. децембра избор је једноставан, због наше једине, никада покорене отаџбине
Телеграф 11.12.2023
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић одржао је радни састанак Градског одбора на Новосадском сајму. "Вечерас сам у Мастер центру Новосадског сајма одржао радни састанак проширеног састава Градског одбора Српске… »
У Прокупљу се ори: "Ацо Србине" Дечак из свег гласа скандира председнику, погледајте шта је Вучић урадио када је видео…
Ало 11.12.2023
Листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане" одржала је данас предизбодни митинг у Прокупљу. Председник Србије Александар Вучић рекао је да Србија мора да настави да се развија, али и да обезбедни сугурну луку за све своје… »
"Свака кућа ће да осети шта значи бољи живот" Вучић: Држава није штос, а избори виц! Избори су за одговорне људе (видео)…
Курир 11.12.2023
За народ и за људе долази боље време, свака кућа ће да осети шта значи бољи живот. Е, то је оно што је најважније, мир, стабилност и сигурна будућност за нас и нашу децу, рекао је председник Александар Вучић. Он је на скупу… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 45 минутајош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 9 сатијош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане