Povezane vesti
"Najvažniji su američki izbori" Aleksandar Vučić: Plate 1.400, a penzije će biti 650 evra
Mondo 11.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije i govorio o svim važnim temama. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije i govorio o svim važnim temama. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji… »
Predsednik Vučić o sukobima u svetu: Kažu da je Hamas poražen, a ja se plašim da će se proširiti na druge teritorije
Kurir 11.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u svetu tinjaju veliki sukobi i izrazio sumnju da će se situacija uskoro smiriti. "Kažu da je Hamas poražen, a ja se plašim da će se proširiti na druge teritorije. Kada bi se umirili sukobi, verujem da bi još… »
Vesti dana »

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007; Sarkozi: Nevin sam
RTV pre 3 satajoš 52 povezane

Studenti u blokadi Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu napustili zgradu Rektorata koju su blokirali 10 meseci
Danas pre 39 minutajoš 35 povezanih

Zbog ruskih udara 30.000 ljudi u Černigovu bez struje; Rojters: Dronovi pogodili ruske luke u Novorosijsku i Tuapseu
RTS pre 38 minutajoš 26 povezanih

Oglasila se Rusija nakon incidenta u Danskoj: Odbačena umešanost u nadletanje dronova iznad aerodroma
Kurir pre 2 satajoš 45 povezanih