Povezane vesti
"Imam traume otkako me je bivši pretukao!" Velika ispovest Žene od sultana, šokirala: Vuk Mob me je naterao na ovo!
Kurir 12.12.2023
Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, kaže da još ima traume zbog bivšeg dečka koji je tukao, pa je priznala da joj se javljao nakon skandala, o čemu je danima brujala javnost. Ona je sada otkrila da danas pazi s kakvim… »
"Imam traume otkako me je bivši dečko pretukao" Žena od sultana progovorila nakon raskida sa Vukom Mobom: "Rešili smo da se…
Blic 11.12.2023
Popularni reper Vuk Mob i pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao "Žena od sultana", okončali su svoju vezu. Pevačica je sada progovorila o raskidu, a kako kaže da još ima traume zbog bivšeg dečka koji je tukao. Ona je, takođe, priznala da… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 7 satijoš 1 povezana