Povezane vesti
"Ne interesuje me niko osim tebe" Janjuš se raspao pred Aneli, ona progovorila o zdravstvenom problemu, godinama se bori s tim
Kurir 12.12.2023
Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ležali su na garnituri u Beloj kući, gde mu se Bosanka požalila da se godinama bori sa napadima anksioznosti. - Ne interesuje me nijedna osoba osim tebe - rekao je Janjuš. - Steže me i guši... - rekla je… »
"Nemam nikoga osim tebe": Janjuš se raspao pred Aneli, a ona progovorila o velikom zdravstvenom problemu: "Ovo imam već…
Blic 12.12.2023
Takmičari "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ležali su na garnituri u Beloj kući i tom prilikom razgovarali. Aneli mu se požalila da se godinama bori sa napadima anksioznosti. - Ne interesuje me nijedna osoba osim tebe - rekao je… »
Vesti dana »
Uživo Potpisani sporazumi; Održani važni sastanci; Vučić razgovarao sa Orbanom FOTO/VIDEO
B92 pre 23 minutajoš 42 povezane
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Novi magazin pre 6 satijoš 10 povezanih
Vremenska prognoza do 20. novembra: U samo nedelju dana nam se spremaju velike promene, zima, pa 18 stepeni
Mondo pre 2 satajoš 36 povezanih
Veštak Tamara Mandić: Na jednom pištolju pronađen DNK trag Blažićevog oca
Politika pre 1 satjoš 30 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog raseljavanja Gaze
RTV pre 5 satijoš 23 povezane