Povezane vesti
Od moje penzije se vrlo teško živi! Zarađivao milione od hitova, pa radio kao šofer i dostavljač - Sad se koprca!
Mondo 12.12.2023
Šeki Turković istakao je da je već 14 godina u penziji, ali da mu nije mikrofona ne zna kako bi preživeo. Šeki Turković istakao je da je već 14 godina u penziji, ali da mu nije mikrofona ne zna kako bi preživeo. Folker Šeki Turković svojevremeno… »
Zarađivao miliona od hitova, a onda radio kao šofer i dostavljač: A sad se koprca s penzijom od 30.000 dinar
Kurir 12.12.2023
Folker Šeki Turković (70) uveliko je u penziji, a ne odustaje od svog posla, koji, kako ističe, voli više od ičega. Šeki ističe da je zvanično u penziji već 14 godina. - Otišao sam u penziju 2009. godine, dobio status umetnika. Penzionisali su… »
Folk pevač se žali na malu penziju: "Teško je preživeti", otkrio šta ga spašava bede: "Koprcam se nekako"
Blic 12.12.2023
Folker Šeki Turković (70) uveliko je u penziji, a ne odustaje od svog posla, koji, kako ističe, voli više od ičega. Šeki ističe da je zvanično u penziji već 14 godina. - Otišao sam u penziju 2009. godine, dobio status umentika. Penzionisali su… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Novi magazin pre 7 satijoš 10 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 3 satajoš 23 povezane
Troje povređenih pri obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTV pre 7 satijoš 18 povezanih
Gradonačelnik: Novi Sad neće organizovati doček Nove godine zbog tragedije
Beta pre 32 minutajoš 15 povezanih