Повезане вести

Вања оплела по мужу! Миона се шокирала и тек ће, Ша је психопата!

Вања оплела по мужу! Миона се шокирала и тек ће, Ша је психопата!

Свет плус 12.12.2023
Вања Игњатовић оплела по мужу, изнела да се дописивао са другим женама... Миона се шокирала, а тек ће бити шокирана кад види његово право лице. Ша је психопата, не знам како ико може да му верује. Вања Игњатовић је још… »
"Нашла сам му поруке, Миона ће се шокирати кад сазна да је психопата" Вања Алексић се укључила у лајв након исповести Ненада…

"Нашла сам му поруке, Миона ће се шокирати кад сазна да је психопата" Вања Алексић се укључила у лајв након исповести Ненада…

Блиц 12.12.2023
Након што је репер и ријалити учесник Ненад Алексић Ша изнео шок детаље о браку са Вањом Алексић и признао да је због њеног личног незадовољства продао стан, она се одмах огласила на Тик Току и изнела своју страну приче… »
"Уочи рођендана сам изгубила бебу" Вања се укључила у лајв после Шаове приче о њеној трудноћи, осврнула се на његову…

"Уочи рођендана сам изгубила бебу" Вања се укључила у лајв после Шаове приче о њеној трудноћи, осврнула се на његову…

Курир 12.12.2023
Након што је Ненад Алексић Ша открио детаље о расколу брака са Вањом Игњатовић и признао да је због њеног личног незадовољства продао стан, она је одлучила да се огласи на тикток лајву и исприча своју верзију приче. - Говори… »
"Продао сам стан због ње и детета" Ша изнео шок детаље о односу са Вањом, она је сведок кроз какву агонију је прошао у браку…

"Продао сам стан због ње и детета" Ша изнео шок детаље о односу са Вањом, она је сведок кроз какву агонију је прошао у браку…

Курир 12.12.2023
Ненад Алексић Ша у својој емотивној исповест о расколу брака са Вањом Играњатовић открио је да је продао стан јер је Вања желела већи. Види се да не желиш да улазиш испод површине и детаље који су кључни за твоју брачну… »

Вести дана »