Повезане вести
"Дечак убица је био асоцијалан, имао је пун ранац ножева и мачета": Родитељи убијеног Андреја (13) у потресној исповести за…
Курир 12.12.2023
Мој син и дечак који га је убио познавали су се од вртића, заједно су ишли у школу, од првог до четвртог разреда у различитим разредима, а од петог су се опет спојили. Мој Андреј није имао никакве проблеме, нити их је правио, а… »
Мајка сваки дан гледа празну собу сина: Дечак који је убио Андреја носио пун ранац ножева, родитељи све знали
Телеграф 12.12.2023
Неутешни родитељи и даље не верују да њиховог сина више нема, а мајка сваки дан гледа његову празну собу. "Не знам више колико сам пута упозоравао његову мајку када сам сазнао да тај дечак са собом носи пун ранац ножева… »
„Дечак који нам је убио сина носио је пун ранац ножева, његови родитељи су говорили да су му то играчке“: Породица Симић…
Нова 12.12.2023
"Не знам више колико сам пута упозоравао његову мајку када сам сазнао да тај дечак са собом носи пун ранац ножева. Молио сам је да као родитељи нешто предузму јер сам наслућивао да неко може да страда од његове руке. Нажалост… »
"Носио нож и мачете у школу, трагедија могла да буде већа" Исповест родитеља дечака из Нишке Бање којег је убио друг
Мондо 12.12.2023
Дечака Андреја Симића (13), кога је 5. октобра у поткровљу своје куће ножем брутално усмртио школски друг М. М. (13). Дечака Андреја Симића (13), кога је 5. октобра у поткровљу своје куће ножем брутално усмртио школски друг М… »
"Бићете фрапирани када чујете какве повреде је задобио мој син" Исповест оца дечака којег је убио школски друг у Нишкој Бањи…
Курир 12.12.2023
"Верујте ми, бићете фрапирани када будете чули какве повреде је мој син задобио. Ја не знам у Србији, у историји црне хронике да ли се тако нешто икада догодило". Овим речима, М. С. из Нишке Бање почиње болну исповест, два… »
Вести дана »
"Њихове размирице не морамо да плаћамо ми": Вук Станковић за Блиц ТВ о НИС-у: Није изненађење што траже излазак Руса
Блиц пре 1 сатјош 64 повезане
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 4 сатијош 27 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници па се вратила код Скупштине да настави са штрајком глађу
Данас пре 54 минутајош 38 повезаних
Србија после преокрета срушила Грузију: Омладинци се пласирали у другу фазу квалификација за Европско првенство
Вечерње новости пре 19 минутајош 26 повезаних
Сутра седница владе у Палати Србија: Присуствује председник Вучић, позвани и сви директори јавних предузећа
ИндексОнлине пре 5 сатијош 19 повезаних