Повезане вести

„Нити сам потписао, нити су ме звали из СНС-а“: Како се песник из Краљева нашао на Вучићевој листи

„Нити сам потписао, нити су ме звали из СНС-а“: Како се песник из Краљева нашао на Вучићевој листи

Н1 Инфо 12.12.2023
Наставља се низ јавних личности који демантују да су потписали подршку Александру Вучићу 2000+. Урош Митјев, тренер кајакашке репрезентације, редитељ Дариан Михајловић који је изјавио да је потписао Проглас а не ту листу а сада… »
У Вучићевој „књизи добрих и пристојних људи“ и неки који то нису ни хтели: А због ње се распао и један бенд

У Вучићевој „књизи добрих и пристојних људи“ и неки који то нису ни хтели: А због ње се распао и један бенд

Н1 Инфо 12.12.2023
СНС караван вечерас је у Новом Пазару. Подршку тој листи дало је и 2.000 јавних личности, чија имена су објављена у завршници кампање. И таман што смо сазнали ко је у, како је Александар Вучић назвао, књизи пристојних и добрих… »

Н1 Инфо 12.12.2023
СНС караван вечерас је у Новом Пазару. Подршку тој листи дало је и 2.000 јавних личности, чија имена су објављена у завршници кампање. И таман што смо сазнали ко је у, како је Александар Вучић назвао, књизи пристојних и добрих… »
Осипа се Вучићева “књига пристојних људи”: Ко је све потписан против своје воље?

Осипа се Вучићева “књига пристојних људи”: Ко је све потписан против своје воље?

Време 12.12.2023
Избори 2023. Списак од преко две хиљаде имена која тобоже подржавају СНС и Вучића требало је да буде контра ПроГласу. Али, испоставља се да су многи стављени на списак противно својој вољи Прочитајте још 2000+ пристојних… »
„Нисам ја тај професор Милић, шта вам пада на памет? Никад не бих подржао овај режим!“: Чувени хирург Драган Милић о списку…

„Нисам ја тај професор Милић, шта вам пада на памет? Никад не бих подржао овај режим!“: Чувени хирург Драган Милић о списку…

Нова 12.12.2023
На списку од 2.000 људи који су подржали изборну листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, а међу којима су бројне јавне и утицајне личности, наведено је да је СНС подржао и „проф. др Драган Милић, професор… »
„Битно је колико ‘потписника’ ће се јавно оградити“: Саговорници Данаса о демантијима јавних личности да су подржали Вучићеву…

„Битно је колико ‘потписника’ ће се јавно оградити“: Саговорници Данаса о демантијима јавних личности да су подржали Вучићеву…

Данас 11.12.2023
Како су људи масовно почели да потписују ПроГлас, којим јавне личности позивају грађане да изађу на изборе 17. децембра, тако је председник Србије Александар Вучић морао да зада “контраударац” у виду листе „2.000+“ на којој су… »

Вести дана »