Повезане вести

Вучић у Новом Пазару: Србија је и земља Бошњака; Завршна конвенција “Србије против насиља“ на Тргу Републике

Вучић у Новом Пазару: Србија је и земља Бошњака; Завршна конвенција “Србије против насиља“ на Тргу Републике

РТС 12.12.2023
Четрдесет први дан кампање за парламентарне, покрајинске и локалне изборе у Србији који се одржавају у недељу, 17. децембра. Предизборне активности су у самом финишу у последњој седмици а странке и коалиције покушавају да… »
"Пирот против насиља" - трибина "Екологија, туризам и ревитализација села"

"Пирот против насиља" - трибина "Екологија, туризам и ревитализација села"

Плус онлине 12.12.2023
У организацији листе “Пирот против насиља, Дарко Божић, др Жарко Тодоровић, Чедица Џунић, Глас Пирота, Најбоље за Пирот, Еколошки Устанак-Ћута” одржана је трибина под називом “Екологија, туризам и ревитализација села”. На… »
Станојевић: Сви споразуми, Бриселски, какви год, морају да буду поништени

Станојевић: Сви споразуми, Бриселски, какви год, морају да буду поништени

Правда 12.12.2023
Кандидат на листи "Ми - Глас из народа, проф. др Бранимир Несторовић" Драган Станојевић рекао је да је Косово и Метохија, чак да тамо нема ниједног човека, српска територија. Према његовим речима, о томе не може да буде никакве… »
Ћута: Спремни смо за ситуацију да се изборна воља грађана брани на улицама, али мислим да ћемо славити

Ћута: Спремни смо за ситуацију да се изборна воља грађана брани на улицама, али мислим да ћемо славити

Н1 Инфо 12.12.2023
Опозиција је спремна за ситуацију да се изборна воља грађана брани на улицама, али уверен сам да ће грађани 17. децембра изаћи на улице да славе победу над влашћу СНС-а, а не да се буне против резултата, рекао је председник… »
Јаке и сигурне породице, породице са више деце, ослонац су Србије: Кисић и Видовић посетиле десеточлану породицу Вуловић из…

Јаке и сигурне породице, породице са више деце, ослонац су Србије: Кисић и Видовић посетиле десеточлану породицу Вуловић из…

Курир 12.12.2023
Чланица Председништва СНС проф. др Дарија Кисић и кандидаткиња са листе „ Александар Вучић-Београд не сме да стане“ Весна Видовић, посетиле су десеточлану породицу Вуловић из Рипња. "Дечија граја, осмеси, али пре свега љубав и… »
Интернет герила: Зашто листе "Ми - глас из народа" нема у дебатама на јавном сервису Србије

Интернет герила: Зашто листе "Ми - глас из народа" нема у дебатама на јавном сервису Србије

Правда 12.12.2023
Представницима изборне листе коју предводи проф. др Бранимир Несторовић усмено је саопштено да неће бити позивани у предизборне дебатне емисије на РТС-у, а на захтев да им се образложи правни основ за такву одлуку нису добили… »
Јован Миленковић, ГИК: Формирани бирачки одбори. У Пироту ће се гласати на 86 места

Јован Миленковић, ГИК: Формирани бирачки одбори. У Пироту ће се гласати на 86 места

Плус онлине 12.12.2023
Председник Градске изборне комисије, Јован Миленковић, данас је на конференцији за медије говорио о предизборним активностима комисије и детаљима који су важни за регуларно спровођење гласања. Миленковић је подсетио да је на… »
Преко 2.500 људи укључено у бирачки процес у Пироту – Предупређене све могуће злоупотребе

Преко 2.500 људи укључено у бирачки процес у Пироту – Предупређене све могуће злоупотребе

Пиротске вести 12.12.2023
За избор народних посланика и одборника Скупштине града Пирота на предстојећим изборима у недељу, 17. децембра, парво гласа има 45. 407 бирача са територије града Пирота, колико је одштампано и гласачких листића. На републичком… »
Где се „удара“ у финишу кампање?

Где се „удара“ у финишу кампање?

Нова 12.12.2023
Власт и опозиција улазе у завршницу предизборне кампање. У последњој недељи пред изборе странке и коалиције боре се за сваки глас директном комуникацијом са бирачима на штандовима, на трибинама и конвенцијама. Осмеси на… »

Вести дана »