Povezane vesti
Dodeljene godišnje nagrade Srpske asocijacije menadžera
Danas 12.12.2023
Srpska asocijacija menadžera (SAM) dodelila je juče godišnje nagrade najboljim pojedincima i kompanijama u poslovnom svetu. Titula „Menadžer godine“ zbog izuzetnih poslovnih poteza, rezultata i inovativnosti pripala je Nebojši Matiću, generalnom… »
SAM dodelio tradicionalne nagrade: Menadžer godine Nebojša Matić
Nova ekonomija 12.12.2023
Srpska asocijacija menadžera 12. put zaredom tradicionalno je sinoć održala SAM Gala događaj, u okviru koga je najboljim pojedincima i kompanijama, dodelila SAM Godišnje nagrade za uspehe i nagrada „Menadžer godine“ dodeljena je Nebojši Matiću, vlasniku… »
Odabran menadžer godine: Ko je u Srbiji među najboljim direktorima
Blic 12.12.2023
Srpska asocijacija menadžera (SAM) 12. put zaredom tradicionalno je održala najprestižnji SAM Gala događaj, u okviru koga je najboljim pojedincima i kompanijama, dodelila SAM Godišnje nagrade za uspehe i doprinose koje su ostvarili ove poslovne godine. U… »
Menadžer godine direktor Mikroelektronike Nebojša Matić
Biznis.rs 12.12.2023
Srpska asocijacija menadžera dodelila nagrade. Srpska asocijacija menadžera dodelila je godišnje nagrade dvanaesti put, a na gala večeri u Sava Centru za menadžera godine proglašen je Nebojša Matić, direktor Mikroelektronike. Marko Jovanović iz… »
Vesti dana »
Božić: Napadač na ekipu N1 najverovatnije čovek koji je osuđen na 15 godina zbog ubistva
N1 Info pre 43 minutajoš 32 povezane
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih
Vanredna situacija proglašena u Vranju zbog izlivanja Južne Morave i rizika od poplava
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih