Povezane vesti
Garavi Sokak nakon nastupa na otvaranju bankomata pevao i na svečanosti povodom nove ekspoziture banke u Veterniku
Danas 12.12.2023
Bane Krstić iz Garavog Sokaka nakon nastupa na otvaranju bankomata u Karavukovu, danas je pevao i na otvaranju ekspoziture „Poštanske štedionice“ u Veterniku. Svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić. Bane Krstić je izveo pesmu o… »
„Orkestar za bankomate i semafore“: Garavi sokak je opet nastupao pored banke i ovo je sad već prvoklasna komedija
City magazine 12.12.2023
Svaki uspešni projekat danas ima nastavak, pa je tako i Garavi sokak nastavio da peva pored bankomata širom Vojvodine. Pre nekoliko dana je celokupno javnost nasmejala vest u kojoj „Garavi sokak“ otvarala bankomat u selu Karavukovo u Opštini Odžaci… »
(VIDEO) „Bankomat bend“: Garavi sokak otvorio ekspozituru u Veterniku
N1 Info 12.12.2023
Gradonačelnik Milan Đurić i frontmen benda Garavi Sokak Bane Krstić, otvorili su ekspozituru "Poštanske štedionice" u Veterniku, prenosi portal 021.rs. Na snimku koji je objavio portal 021.rs na Instagramu može se videti kako bend Garavi sokak nastupaju… »
FOTO, VIDEO: Gradonačelnik uz muziku Garavog sokaka otvorio ekspozituru banke u Veterniku
Radio 021 12.12.2023
Gradonačelnik Milan Đurić i frontmen benda Garavi Sokak Bane Krstić, otvorili su ekspozituru "Poštanske štedionice" u Veterniku. Svečanosti je osim rukovodstva ove banke prisustvovalo i dvadesetak penzionera koje je doveo lokalni odbor Srpske napredne… »
Vesti dana »

Usvojen rebalans budžeta Novog Sada: Evo na šta će se trošiti 48,98 milijardi dinara
Radio 021 pre 38 minutajoš 61 povezana

Završena sednica Skupštine grada Novog Sada Usvojene sve tačke
Dnevnik pre 13 minutajoš 14 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 2 satajoš 22 povezane

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 4 satijoš 30 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 2 satajoš 66 povezanih